Bez latviešu klātbūtnes NHL Bļugera "Penguins" 13 vārtu spēlē pieveic Balcera "Sharks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sanhosē "Sharks" pret Pitsburgas "Penguins".
Sanhosē "Sharks" pret Pitsburgas "Penguins". Foto: X02835/Scanpix

Bez Latvijas hokejistu klātbūtnes svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā Pitsburgā Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" 13 vārtu spēlē apspēlēja Rūdolfa Balcera pārstāvēto Sanhosē "Sharks".

Pitsburgas "Penguins" pārspēja Sanhosē "Sharks" ar 8:5 (6:1, 0:1, 2:3).

Kā svētdien "Twitter" kontā ziņoja klubs, Bļugeram jau beigusies Covid-19 karantīna. Savukārt Balceram "ķermeņa apakšdaļas traumas dēļ" vēl nedēļa - divas būs jāiztiek bez spēlēšanas, svētdien ziņoja Sanhosē hokeja apskatnieks Kērtiss Pešelka.

"Pingvīni" ātri panāca četru vārtu pārsvaru, pēc diviem Evansa Rodrigesa, kā arī Džeika Guncela un Braiena Rasta metieniem 4:0 panākot pēc spēlētām sešām minūtēm un deviņām sekundēm.

Savukārt uz Aleksandra Barabanova 16.minūtē gūtajiem vārtiem mājinieki pirmās trešdaļas izskaņā atbildēja ar Kaspera Bjerkvista un vēl vieniem Rasta vārtiem - 6:1.

35.minūtē vairākumā vienus vārtus atguva Brents Bērnss - 2:6, bet trešās trešdaļas sākumā triju minūšu un 49 sekunžu laikā "Sharks" gandrīz panāca mājiniekus, iemetot trīs ripas mājinieku vārtos. Izcēlās Mets Nieto, Ēriks Kārlsons un Logans Kutūrs - 5:6.

Izglābties viesiem gan nebija lemts, jo 18.minūtē vairākumā 7:5 panāca Rodrigess, gūstot savus trešos vārtus mačā, bet 11 sekundes pirms mača beigām galarezultātu fiksēja Rasts, "hat-trick" noformējot ar metienu tukšos vārtos - 8:5.

Rasts šajā spēlē sakrāja piecus (3+2) rezultativitātes punktus, bet trīs piespēles tika Krisam Letānam.

Viesu rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Timo Meiers.

"Penguins" 31 spēlē iekrājusi 41 punktu un ieņem septīto pozīciju Austrumu konferencē, bet "Sharks" ar 35 punktiem 33 dueļos ir desmitajā vietā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu