Bez latviešu līdzdalības smagus zaudējumus piedzīvo "Blue Jackets" un "Sharks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo
Jonass Korpisalo Foto: Reuters/ScanPix

Smagus zaudējumus aizvadītās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos piedzīvoja Latvijas hokejistu pārstāvētās Kolumbusas "Blue Jackets" un Sanhosē "Sharks" komandas.

"Blue Jackets" bez Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina ierindā, kurš iepriekšējā spēlē sadursmē ar savu partneri guva ķermeņa apakšdaļas traumu, savā laukumā ar 2:7 (0:3, 2:2, 0:2) piekāpās čempionvienībai Tampabejas "Lightning", savukārt uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Sharks" ar 2:6 (0:1, 1:3, 1:2) viesos atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu. Arī Balcers turpina atlabt no ķermeņa apakšdaļas savainojuma.

"Blue Jackets" vārtos pēc atgriešanās no Covid-19 protokola stājās Jonass Korpisalo, kurš jau pirmajā periodā kapitulēja trīs reizes, bet kopumā no 36 metieniem atvairīja 29.

Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli "Lightning" sastāvā izcēlās Ondžejs Palāts, bet vārti un divas rezultatīvas piespēles Breidena Pointa rēķinā. Čempionu rindās pa 1+1 nopelnīja Korijs Perijs un Pets Marūns, bet vēl pa reizei Korpisalo sarūgtināja Alekss Kilorns un Pjērs Eduārs Belmārs.

"Blue Jackets" sastāvā vārti un piespēle Gustava Nīkvista kontā, bet vēl viens precīzs raidījums Dīna Kukana kontā.

Kolumbusas komandai šis bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs un ar 31 punktu 31 mačā tā ieņem tikai 11.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Lightning" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un ar 49 punktiem ir konferences līdervienība.

"Red Wings" rindās mačā ar "Sharks" pa diviem vārtiem guva Tailers Bertuci un Pijs Saters, bet pa reizei izcēlās Dilans Larkins un Robijs Fabri. "Sharks" sastāvā precīzi metieni padevās Džasperam Vezerbijam un Aleksandram Barabanovam.

"Red Wings" šajā spēlē guva divus vārtus skaitliskajā mazākumā, pārtraucot 100 spēļu sēriju bez gūtiem vārtiem šādā formātā.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 35 punktiem 34 spēlēs ir 11.pozīcijā, kamēr "Red Wings" ar tik pat punktiem ir devītie Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu