Maksims Galkins apstiprina internetā klīstošās baumas, atklājot savu īsto tautību (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alla Pugačova un Maksims Galkins
Alla Pugačova un Maksims Galkins Foto: instagram.com

Maksims Galkins ir apstiprinājis internetā klīdušās baumas saistībā ar viņa nacionalitāti. Izrādās - ne Galkina tēvs, ne māte nav krievu tautības.

45 gadus vecā Krievijas komiķa vecāki ir ebreji. Kad zvaigznes vecāki iepazinās, viņa tēvam bija potenciāls ar laiku kļūt par virsnieku. Vīrieti brīdināja, ka ebreju tautības sieva iznīcinās viņa karjeru, taču Aleksandrs Galkins neņēma vērā padomus un uzdienēja līdz pat ģenerāļa - pulkveža pakāpei.

"Būdams virsnieks, mans tēvs Luhanskas karavīru vasaras nometnēs, iepazinās ar manu mammu, kura bija komandiera, pulkveža meita, un viņiem sākās romāns," stāsta komiķis.

"Mans vectēvs, Grigorijs Robertovičs Pragins, bija kategoriski pret šo laulību, jo viņš tēvā saskatīja perspektīvu virsnieku. Viņš tēvam teica: sieva ebrejiete sabojās militāro karjeru," Galkina stāstītais publicēts "Экспресс газета".

Maksims Galkins uzskata, ka viņa tēvs tobrīd vispār nedomāja par savu karjeru. Pāris ne tikai apprecējās, bet Aleksandrs visos dokumentos speciāli vienmēr norādīja sievas nacionalitāti, pat tad, kad tas nemaz netika prasīts.

Internetā klīst baumas, ka arī Alla Pugačova ir ebreju tautības, taču pati skatuves māksliniece šādu informāciju nav komentējusi.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu