VIDEO ⟩ "Mavericks" godina leģendāro Novicki un apspēlē līgas līdervienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dirks Novickis
Dirks Novickis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" izcīnīja uzvaru mačā, pirms kura tika godināts leģendārais Dirks Novickis.

Dalasā pirms mača ar līgas līdervienību īpaši tika godināts Novickis, kurš "Mavericks" rindās aizvadīja visu savu karjeru no 1998. gada līdz 2019. gadam un palīdzēja komandai izcīnīt tās vienīgo čempiontitulu 2011. gadā.

Novickis "Mavericks" rindās kļuvis ceturto, kura numurs tiek iemūžināts. Pirms viņa tika iemūžināti Breda Deivisa (15.), Rolando Blekmana (22.) un Derika Hārpera (12.) numuri.

"Mavericks" aizvadīja teicamu spēli aizsardzībā, ļaujot līgas līderiem gūt vien 82 punktus, bet Stefenam Karijam - vien 14. Karijs arī aizvadīja sliktāko uzbrukuma spēli šajā sezonā realizējot tikai piecus metienus no 24, turklāt tikai vienu no deviņiem izpildītajiem tālmetieniem.

"Mavericks" sastāvā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Luka Dončičs, kura kontā arī astoņas rezultatīvas piespēles un septiņas izcīnītas bumbas zem groziem. Savukārt viesu rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Endrū Viginss.

Porziņģis šajā spēlē nepiedalījās līgas veselības un drošības protokolu noteikto ierobežojumu dēļ.

"Mavericks" ar 20 panākumiem 38 mačos Rietumos ir piektie, kur līderpozīcijas ar 29 uzvarām 37 spēlēs saglabā "Warriors".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu