VIDEO ⟩ "Mēs tikko atkritumos atradām zīdaini." ASV sabiedrība šokēta par jaunas sievietes rīcību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

ASV kāda jauna sieviete savu jaundzimušo izmeta atkritumu konteinerā. Notikušais izraisīja milzu sašutumu sabiedrībā. Zīdainis atrasts tikai pēc vairākām stundām, vēsta raidorganizācija CNN.

Pagājušajā piektdienā policija Hobsā, Ņūmeksikā, saņēma izsaukumu, ka atkritumu konteinerā atrasts zīdainis. Trīs cilvēki - viena sieviete un divi vīrieši - pārcilāja konteinera saturu. Viņi izdzirdēja bērna raudas un, izcēluši no konteinera melnu atkritumu maisu, atrada tajā mazuli.

Viņi sazinājās ar policiju. "Mēs tikko atkritumos atradām zīdaini," dispečeram paziņoja viens no vīriešiem.

"Viņš ir pārsalis un ļoti, ļoti vārgs," sacīja sieviete, kura bija paņēmusi mazuli rokās un centās to sasildīt.

Policijas pārstāvis vēlāk norādīja, ka trijotnes zvans un ātrā rīcība esot palīdzējusi izglābt mazuļa dzīvību. Notikuma vietā ieradās policija un ātrā palīdzība, un jaundzimušais ar helikopteru tika nogādāts tuvējā slimnīcā Teksasas štatā.

Izskatot veikala novērošanas kameru ierakstus, izmeklētāji noskaidroja, ka ap plkst.14.00 pie konteinera piebrauca balta automašīna. No tās izkāpa jauna sieviete, izņēma no auto melnu atkritumu maisu, iemeta to konteinerā un aizbrauca.

Mazulis atkritumu konteinerā aizvadīja apmēram sešas stundas.

Saistībā ar notikušo aizturēta 18 gadus veca sieviete. Viņai izvirzītas apsūdzības par pirmās pakāpes slepkavības mēģinājumu vai smagu vardarbību pret bērnu. Drīz pēc aizturēšanas jauniete tika atbrīvota.

Viņa izmeklētājiem pastāstīja, ka neesot zinājusi par grūtniecību līdz ceturtdienai, kad stipru vēdersāpju un aizcietējumu dēļ vērsās pie ārsta. Piektdien viņa dzemdēja.

"Viņa skaidroja, ka esot bijusi panikā, ka neesot zinājusi, ko darīt vai kam zvanīt," sacīja policijas priekšnieks Augusts Fonss.

Jaunās sievietes vecāki izmeklētājiem apstiprināja, ka neesot zinājuši par meitas grūtniecību un domājuši, ka viņai vienkārši esot vēdersāpes.

Izmeklētāji grasās nopratināt bērna tēvu. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu