"Šis puisis ir apkaunojošs..." Mairis Briedis izpelnās asu kritiku no pasaulē slavenā promotiera Hērna (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu bokseris Mairis Briedis izpelnījies asu kritiku no pasaules vadošā boksa promotiera Edija Hērna.

Briedis pirmdien, 10. janvārī, savā "Instagram" kontā publicēja video, kurā redzams, kā uz viņa kājas tiek ietetovēti vārdi "Džeika sliktā karma". Šeit, protams, runa ir par slaveno "jūtūberi" Džeiku Polu, kuru Briedis jau aptuveni gadu publiski izsauc uz boksa cīņu.

Šāda latviešu boksera rīcība izraisīja ne pārāk pozitīvu reakciju boksa sabiedrībā. Skarbs savos izteikumos bija arī Hērns, kura viens no klientiem ir Brieža potenciālais nākotnes pretinieks Lorenss Okolijs.

"Briedis staigā apkārt kā tāds... Ko Briedis dara? Viņš ir apkaunojošs. Briedis taisa tetovējumus ar Džeiku Polu un izsauc viņu uz cīņu," sarunā ar "IFL TV" sacīja Hērns.

Tāpat slavenais promotieris nelaida garām iespēju sarunā iekļaut sava klienta vārdu: "Viņam [Briedim] ir jostu apvienošanas cīņa ar Lorensu Okoliju. Es zinu, ka viņam vēl ir jāaizvada noteiktā [IBF jostas] aizstāvības cīņa. Šis puisis ir apkaunojošs, lielisks cīkstonis. Patiesībā viņš ir kolosāls cīkstonis."

"Pasaules čempions uz cīņu izsauc Džeiku Polu un uztaisa tetovējumu, kas vēsta: "Džeika sliktā karma". Nav svarīgi, vai tetovējums ir īsts vai ne. Un man patīk Mairis Briedis. Viņš ir lielisks cīkstonis, bet, vecīt, saņemies. Ej cīnies ar Lorensu Okoliju," norādīja Hērns.

Neoficiāla informācija vēsta, ka Brieža cīņa pret Džeiju Opetaiju, kurā latviešu bokserim jāaizstāv Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) josta, varētu norisināties marta otrajā pusē.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu