"Šī vieta ir lauzusi manus stereotipus par latvieša seksuālo dzīvi." Baibas Sipenieces-Gavares meita par darbu intīmpreču veikalā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV personības Baibas Sipenieces-Gavares (51) un mākslinieka Aivara Vilipsōna (57) meita Grieta Sipeniece (22) uz laiku pārtraukusi studijas un iztiku jau kādu laiku pelna, strādājot par pārdevēju konsultanti intīmpreču veikalā, vēsta izdevums "Kas Jauns". 

Grieta Sipeniece parādījās plašākai sabiedrībai Baibas Sipenieces-Gavares "Youtube" raidījumā "Sviests manā galvā". Pirmajā raidījumā Grieta sīkāk pastāstīja par sevi un savu nodarbošanos. 

TV sejas atvase atklāja, ka strādā intīmpreču veikalā "Sexy Style", un tas esot brīnišķīgs darbs. 

"Tas tiešām man ļoti patīk, un šī ir viena no mīļākajām vietām, kur esmu strādājusi. Šī vieta ir lauzusi manus stereotipus par vidējā latvieša seksuālo dzīvi, un tos visus es cenšos lauzt arī klientiem. Gan par seksualitāti, gan par vīrieša un sievietes vietu dzīvē un laulībā un tā tālāk..." stāsta Grieta.

Grieta novērojusi, ka uz intīmpreču veikalu bieži nākot 50, 60 gadu veci vīrieši un stāstot, ka nezina, ko un kā darīt: "Viņi sūdzas: mēs nenonākam līdz "izrādes beigām", nenonākam "līdz aplausiem" – ko darīt, kā palīdzēt? Un man ir iespaids, ka viņi nemaz nezina, ka alfabētā ir arī pilnīgi citi burti, nevis A, B, C, un viss. Un tas mani tik ļoti nokaitina!

Jautāju vīriešiem – vai esat ar savu sievu izmēģinājuši to, vai esat kādā citā veidā, vai esat parunājis ar viņu, pacenties uzzināt, ko viņa vēlas? "Nē, nē..." Viņi pat nevar parunāt!

Tāpēc, ka tas "latviskais" ir: iesim zem segas, bez gaismas un tā, ka nerunā. Problēma ir tāda, ka vienkārši nespēj atvērt smadzenes tam, ka sieviete nav tāds trīspunktnieka luksofors, ko tā izmantot... Tad viņš nopērk kaut kādu dārgo mantu, jo mums tas ir izdevīgi, un es zinu, ka tā sieviete būs laimīga. Man ir svarīga tās sievietes labsajūta." 

Noskaties raidījumu "Sviests manā galvā"!

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu