"Ar ko Malkovičs ir labāks par Skrastiņu?" Ļaudis sociālajos tīklos reaģē uz leģendārā aktiera viesošanos Rīgā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džons Malkovičs
Džons Malkovičs Foto: Jordan Strauss/AP

18. janvārī kļuva zināms, ka Dailes teātrī top izrāde "Kokvilnas lauku vientulībā" ar aktieriem Džonu Malkoviču un Ingeborgu Dapkunaiti, kas tiks izrādīta no 28. maija līdz 31. maijam. Nu ļaudis sociālajos tīklos izsaka savu viedokli par zvaigžņu uzmirdzēšanu uz pašmāju skatuves. 

Iestudējumu "Kokvilnas lauku vientulībā" veido krievu režisors Timofejs Kuļabins pēc Bernāra Marī Koltesa lugas motīviem. Izrādei būs subtitru tulkojums latviešu un krievu valodā. Iestudējums Dailes teātrī top sadarbībā ar Laikmetīgās mākslas atbalsta un attīstības fondu "Teritorija", piedaloties fondiem "M-art" un "Blavatņik Family Foundation".

Rass norādīja, ka 15. janvārī sākās pirmais mēģinājumu posms Dailes teātrī. Krievu teātra un operas režisors Kuļabins pievērsies 20. gadsimta otrās puses franču dramaturga Koltesa daiļradei. Izrādē piedalās aktieri - lietuviešu-krievu aktrise Ingeborga Dapkunaite un amerikāņu aktieris Džons Malkovičs. Mēģinājumi notiks divos posmos, pirmajam noslēdzoties 25. janvārī.

Maija sākumā komanda atkal tiksies Rīgā, lai mēneša beigās piedzīvotu pirmizrādi. Pēc izrādēm Dailes teātrī komanda dosies pasaules turnejā.

Ļaudis vietnē "Twitter" pauda savu viedokli par Malkoviča viesošanos Rīgā. Vieni jautāja, kas tas Malkovičs tāds ir, kamēr citi nespēja slēpt savu sajūsmu vai skuma par biļešu izpirkšanu minūtes laikā. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu