Visā Latvijā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Šorīt visā Latvijā pa daudziem valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Pavisam agrā rīta stundā sniega un apledojuma dēļ Pierīgā braukšanas apstākļi bija īpaši apgrūtināti, bet tagad šo ceļu stāvoklis ir normalizēts.

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Vidzemes šoseju aiz Augšlīgatnes, pa lielāko daļu Valmieras šosejas, pa Daugavpils šoseju posmos ap Pļaviņām un Daugavpili, pa lielāko daļu Rēzeknes šosejas, pa Pļaviņu - Gulbenes šoseju, pa Grebņevas - Medumu šoseju un pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa lielāko daļu no Liepājas un Ventspils šosejām, kā arī pa Bauskas un Jelgavas šosejām tuvāk Lietuvas robežai.

Pa reģionālajiem un vietējiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

Sniegotos un slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos bija iesaistītas 216 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības. Ceļu uzturētāji gan brīdina, ka autovadītājiem jārēķinās, ka ceļi var apledot atkārtoti arī pēc apstrādes ar reaģentiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu