Ietriecās metāla trosēs. Traģiskajā avārijā Ādažu novadā miris pašvaldības policists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sadursme.lv/Facebook

Naktī uz sestdienu Tallinas šosejas 11. kilometrā notika smaga avārija – autoevakuatora nostieptajās trosēs ietriecās Ādažu novada pašvaldības policijas automašīna, kuras šoferis pašvaldības policists gāja bojā notikuma vietā, bet divi cietušie – otrs pašvaldības policists un autoevakuatora darbinieks – nogādāti slimnīcā, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Nelaime notika pēc tam, kad no ceļa nobrauca autobuss un tam pakaļ ieradās autoevakuators, kas bija izlaidis kāpsli un nostiepis metāla troses. Pēc kāda laika no Rīgas puses strauji braucoša automašīna "Škoda" ietriecās metāla trosēs un uzbrauca kādai personai.

Ādažu novada Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Gints Dzirkalis Latvijas Televīzijai norādīja: "Sīkāk mēs neko nevaram komentēt, jo Valsts policija veic pastiprinātu izmeklēšanu. Mēs no savas puses veiksim dienesta iekšējo pārbaudi. Esam, protams, sazinājušies ar diemžēl bojā gājušā darbinieka radiniekiem. Esam viņus informējuši par šo bēdīgo vēsti."

Saistībā ar incidentu Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu.

Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe norādīja: "Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā bojā gāja automašīnas "Škoda" vadītājs. Divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu, un visi negadījuma apstākļi tiks skaidroti izmeklēšanas laikā."

Latvijas Televīzijai zināms, ka abi cietušie nogādāti Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā, taču pagaidām plašākas informācijas par viņu veselības stāvokli nav.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu