Filmas "Krēsla" režisore atklāj pikantas detaļas par aktieru atlases procesu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

"Krēsla" sāgas režisore Ketrīna Hārdvika atklāj pikantas detaļas par aktieru Roberta Patinsona (35) un Kristenas Stjuartes (31) atlases procesu.

Režisore Ketrīna Hārdvika nesen atskatījās uz 2008. gadā notikušo filmas aktieru atlasi, kurā Roberts Patinsons ar Kristenu Stjuarti tika izraudzīti galveno varoņu atveidošanai. Patinsons mēģināja iejusties vampīra Edvarda Kalena lomā, kurš iemīlas Bellā Svonā. Hārdvika atklāja, ka viņai bija nelielas šaubas par Patinsona piemērotību, kad viņš sāka lasīt scenāriju. 

Režisore atminējās: "Ierodoties uz atlasi, Patinsons izskatījās nevīžīgs, ar melniem, krāsotiem un savāda griezuma matiem. Viņš bija nedaudz zaudējis formu. Vēlējos redzēt, pie kā tas novedīs...

Izmēģinot ainu ar skūpstu, viņš tā iekarsa, ka novēlās no gultas un piezemējās uz grīdas. Man nācās viņu lūgt nomierināties."

Lai gan aktieriem ir ierasts piedalīties pikantās ainās, režisorei nācās atgādināt Robertam, ka Kristena Stjuarte nav pilngadīga, norādot, ka seksuāla rakstura darbības ir strikti ierobežotas.

Hārdviga saprata, ka starp Patinsonu un Stjuarti pastāvēja neapšaubāma "ķīmija", kas radīja bažas. "Beigās es zināju, ka tam jābūt Robertam, redzēju starp viņiem esošo jūtu ķīmiju. Bet tad atskārtu, ka Kristenai ir tikai 17 gadi. No juridiskā aspekta es nevēlējos iekļūt divdomīgā situācijā," viņa piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu