Annai Sedokovai maksātnespējas dēļ nācies pārdot dzīvokli (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Vyacheslav Prokofyev

Dziedātājai piederēja ekskluzīvs īpašums Maskavā, tomēr viņa vairs nespēja pildīt hipotekārās saistības, kuru mēneša maksa bija aptuveni pusmiljons rubļu (5600 eiro).  

Vēl nesen slavenā dziedātāja Anna Sedokova (39) bija divu elitāru dzīvokļu īpašniece. Viņa ilgus gadus īrēja mājokli Krievijas galvaspilsētā un ar lepnumu stāstīja, ka iegādājusies lielu dzīvokli jaunbūvē. 

Vēl nenomaksājusi pirmo kredītu, māksliniece pirms gada iegādājās vēl vienu dzīvokli Maskavas centrā - arī būvniecības stadijā. Par dzīvokli 200 kvadrātmetru platībā Sedokova izdeva 58 miljonus rubļu (649 594 eiro). Kopumā māksliniecei par diviem kredītiem mēnesī bija jāmaksā 480 tūkstoši rubļu (5375 eiro). Taču, kā skaidroja zvaigzne, viņa naudu ieguldīja ļoti izdevīgi. Un lepni "Instagram" stāstīja, cik viņa ir lieliska investore.

Neraugoties uz krīzi, Annai izdevās atmaksāt par pirmo dzīvokli ņemto kredītu. Baumo, ka uzņēmējs Artjoms Komarovs, viņas jaunākā dēla Hektora tēvs, viņai palīdzējis. Artjoms, miljonāra Andreja Komarova mantinieks, kurš pats vada savu būvniecības biznesu, var atļauties tik grandiozu žestu. Bet otru dzīvokli, kurā it kā ieguldījis zvaigznes tagadējais vīrs, basketbolists Jānis Timma, dziedātājai nācies pamest.

Pati Sedokova faniem stāstīja, ka pārdevusi dzīvokli. Tagad Anna dzīvo kopā ar vīru Maiami. Pāris tur īrēja māju, taču, pēc Annas teiktā, viņi apsver iespēju iegādāties savu mājokli ASV. Kad kāds no sekotājiem nesen jautāja dziedātājai, kas noticis ar viņas Maskavas dzīvokli un remontu tajā, Sedokova visus samulsinājusi ar detalizētu stāstījumu. 

"Ak, tas ir lielisks stāsts! Es jums nestāstīju. Pārdevu dzīvokli. Vienā brīdī sapratu, ka man nepatīk veikt remontdarbus un kādēļ ciest, ja var pārdot un nopirkt citu. Tagad skatos uz diviem dzīvokļiem, katrs citā valstī. Plānoju pirkt Amerikā. Man patīk labi investēt."

Taču šovmens Rustams Solncevs ir pārliecināts, ka Annai dzīvokli nācies pārdot parādu dēļ. Pēc viņa domām, viņa vienkārši nespēja veikt kredīta maksājumus.

"Es domāju, ka Sedokova vienkārši nepavilka šo dzīvokli finansiāli," sacīja Solncevs. "Tie ir traki tēriņi – gandrīz pusmiljons rubļu mēnesī. Viņa ir vienīgā ģimenē, kas pelna. Un viņai ir vēl trīs bērni, un divi no viņiem dzīvo kopā ar viņu."

Dziedātājas vīrs Jānis Timma gandrīz gadu pavadīja bez algas. 39 gadus vecā Anna bija vienīgā apgādniece ģimenē. Un tagad 29 gadus vecais Jānis atkal ir bez darba. Sportists uz mēnesi noslēdza līgumu ar UNICS basketbola klubu, taču līgums netika pagarināts. Un Sedokova atkal ir spiesta atbalstīt savu jauno vīru. Dziedātājai praktiski nav koncertu, pēc Solnceva teiktā, viņas galvenie ienākumi tagad ir reklāma "Instagram". Turklāt Anna un viņas vīrs ir pieraduši dzīvot ar vērienu un apmesties dārgās viesnīcās. Decembrī pāris svinēja Sedokovas dzimšanas dienu Montekarlo dārgākajā viesnīcā. Tagad viņi atkal tērē naudu Maiami, kur viss ir diezgan dārgs.

"Tagad atkal aizlidoja atpūsties uz Maiami. Jā, tur var arī ieturēt budžeta atvaļinājumu,” saka Solncevs. "Bet šis variants diez vai der Sedokovai un viņas vīram. Viņi ir pieraduši dzīvot plaši un īrēt dārgas villas. Un kur jūs ņemat naudu šim visam? Spriežot pēc viņas "Instagram", viņa vairāk atpūšas, nekā kaut kur uzstājas."

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu