Olga Kambala tikusi pie tvirtākas pēcpuses (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kaspara Kambalas sieva Olga nekad nav slēpusi, ka vēlas saglabāt jaunību un skaistumu, cik iespējams ilgi, un šī mērķa vārdā ir gatava izlietot visus līdzekļus, ieskaitot gulšanos zem plastikas ķirurga naža. Nu viņa STV Pirmā! "Slavenības. Bez filtra" skatītājiem detaļās parāda, kā ar filleru injekcijām tiek pie vēl tvirtāka dibena. 

Procedūras norise it kā nav pārāk smaga, tomēr zināmu satraukumu pirms tās Olga izjūt gan.

"Šodien ir tā ilgi gaidītā diena, kad es taisīšu savu dupša procedūru. Man pirms tam nebija bail no procedūras, bet, kad es iegāju kabinetā, man nedaudz parāva bailes, jo es ieraudzīju tās šprices un iedomājos - ārprāts, viņa špricēs manā dibenā, priekš kam man tas ir vajadzīgs," saka Olga. 

Pirms procedūras sieviete norādīja ārstei savas dibena problēmzonas, ar kurām netiek galā. Kambalas dibenā tika injicēti 100 ml fillera.

"Vispirms daktere sazīmēja manu dibenu ar zīmuli. Manas problemātiskās vietas, kur iešpricēt fillerus. Laikam tā procedūra ir ļoti nopietna, dibens jau nav tā mazākā ķermeņa daļa," nosaka Olga. 

Arī Kaspars Kambala atbalsta sievu, kura nolēmusi mākslīgi uzlabot savu izskatu. 

"Jā, mans vīrs Kaspars mani atbalsta visās manās procedūrās, tas ir forši!" sacīja Olga, norādot, ka iepriekšējais vīrs un viņas trīs meitu tēvs neesot bijis sajūsmā par Olgas vēlmi uzlabot krūšu formu.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu