VIDEO ⟩ "Mammai dzīvoklī tikai +9 grādi!" Bolderājā daudzstāvu nama iedzīvotāji palikuši bez apkures (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka, ierodoties Bolderājā, Lielupes ielā, iedzīvotāji stāsta, ka jau teju nedēļu dzīvojot bez apkures. Daudzviet dzīvokļos gaisa temperatūra ir krietni zem normatīvajos aktos noteiktā minimuma.

Rīdziniece Gaļina atklāja, ka sūdzības par apkures neesamību tikušas nodotas PS "Siltumsserviss Rīga". Uzņēmums atsūtījis darbiniekus, taču problēmas risināšana pamatīgi ieilgusi.

Gaļinas mātei dzīvoklī termometra stabiņš augstāk par +9 grādu pēc Celsija atzīmes tā arī nepaceļas. Normatīvais regulējums nosaka, ka minimālā temperatūra dzīvoklī ir +18 grādu.

Raidījuma ierašanās brīdī Lielupes ielu apseko arī uzņēmuma "Rīgas Siltums" tehniķi. Brigādes vecākais atvainojas iedzīvotājiem un uzsver, ka siltummezgls līdz namam, par ko atbild firma, esot darba kārtībā, visas pretenzijas esot jāvērš pret "Siltumsserviss Rīga".

Daudzstāvu ēku apsaimnieko "Rīgas namu pārvaldnieks". Konkrētās nelaimes novēršana uzticēta diennakts avārijas dienesta brigādei no SIA "Adapteris", kura, ieraugot raidījuma komandu, izvairās no kameras.

Iedzīvotāji raizējas ne tikai par apkures atjaunošanu, bet arī par remontdarbu izmaksām.

Vairāk informācijas "Bez Tabu" sižetā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu