Ostapenko un Sevastovai kāpums WTA rangā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas tenisistes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) rangā uzlabojušas pozīcijas.

Ostapenko no 27.vietas pakāpusies un 25.pozīciju, kamēr Sevastova no 71.ailītes tikusi uz 65.vietu.

Daniela Vismane rangā pakāpusies par četrām vietām un šajā nedēļā ir 275.pozīcijā, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par trim vietām (283.),tāpat četru vietu kāpums Kamillai Bartonei (395.), bet piecas vietas augstāk ir Darja Semeņistaja (547.). Par četrām vietām zemāk kā nedēļu iepriekš rangā ir Sabīne Rutlauka (945.), toties 212 vietu kāpumu piedzīvojusi Anna Ozerova (980.). 26 vietas zaudējusi Margarita Ignatjeva (1099.), četras - Patrīcija Špaka (1126.), bet Līga Dekmeijere pakāpusies par vienu pozīciju augstāk (1343.).

Pirmo reizi labāko desmitniekā iekļuva sezonas pirmā "Grand Slam" - Austrālijas atklātā čempionāta - fināliste Kolinsa, kas no 30.vietas pakāpās uz desmito.

WTA ranga līderes godu saglabā Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāja Ešlija Bārtija, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka. No ceturtās uz trešo vietu pakāpusies čehiete Barbora Krejčikova, bet no devītās pozīcijas uz ceturto ailīti spējusi tikt Iga Švjonteka no Polijas. Savu piekto vietu rangā saglabājusi čehiete Karolīna Plīškova, sestā joprojām ir Paula Badosa no Spānijas, trīs vietas zaudējusi un uz septīto pozīciju noslīdējusi spāniete Garvinje Mugurusa, astotā joprojām rangā ir grieķiete Marija Sakari, bet devītā rangā tagad ir igauniete Anete Kontaveita, kas zaudējusi divas vietas.

Dubultspēļu rangā Ostapenko no 22.vietas noslīdējusi uz 23.pozīciju, Marcinkēvičai sešu vietu kāpums ļauj ieņemt 233.pozīciju, bet pa septiņām vietām rangā pakāpušās Vismane (262.) un Bartone (419.). Piecu pozīciju kāpums Semiņistajai (748.), Špaka zaudējusi septiņas vietas un tagad ir 1058.vietāk, bet 1104.pozīciju pēc cetru vietu kāpuma ieņem Ignatjeva. Tikmēr Sevastova noslīdējusi par 704 vietām zemāk kā iepriekšējā rangā un tagad ir vien 1360.pozīcijā, Dekmeijere pakāpusies par 29 vietām (1395.), bet Rutlauka pakāpusies septiņas vietas uz augšu (1732.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu