Elita Patmalniece par attiecībām ar Grodumu: Viņš nebija vienkāršs cilvēks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Kad viņas satiekas"

Māksliniece Elita Patmalniece sarunu šovā "Kad viņas satiekas" dalās pārdomās par mūžībā devušos grupas "Līvi" mūziķi Jāni Grodumu un abu attiecībām. 

Māksliniece stāsta par iepazīšanos ar Jāni Grodumu: "Tas bija likteņa pirksts. Īsts likteņa pirksts." Patmalniece piekrīt, ka sākot attiecības, viņi viens otru ieraudzīja jaunā gaismā.

"Tas bija forši. Dzīves nogalē viņam bija arī normāli jāpadzīvo, viņš jutās laimīgs. Es biju laimīga. Un laime tomēr, ka es biju ar Jāni. Viņš nebija vienkāršs cilvēks, bet varens. Bija kāds vīrietis 2,5 gadus, bija saskaņa un likās, ka tā varētu dzīvot un dzīvot, bet diemžēl..." par abu kopā pavadīto laiku stāsta Elita.

Māksliniecei nebija kauns par sevi un Jāņa priekšā neizjutusi kompleksus. Viņa domā, ka attiecībās jāspēj otrā saredzēt arī draugu. Attiecības ar Grodumu nebija balstītas uz liekvārdību un izrādīšanos: "Tev patīk, ka var būt kaut kas. Noģērbies un ejam gultā!"

Elita Patmalniece atzina - ja abi būtu sākuši tikties ātrāk, diez vai ilgi paliktu kopā. Attiecībās ar mūziķiem esot nepieciešams spēcīgs raksturs, jo viņus iekāro fanes: "Viss bija beidzies, viņš jau bija iztrakojies." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu