Atbrīvots par vardarbību pret sievieti aizturētais Mančestras "United" uzbrucējs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Meisons Grīnvuds
Meisons Grīnvuds Foto: Reuters/ScanPix

Pret drošības naudu atbrīvots Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" uzbrucējs Meisons Grīnvuds, kurš tiek apsūdzēts vardarbībā pret sievieti.

20 gadus veco britu futbolistu aizturēja svētdien pēc tam, kad tiešsaistē tika publicēti attēli un videoieraksti, kuros vērojama viņa vardarbīga izturēšanās pret sievieti.

Otrdien viņam tika noteikts apcietinājums saistībā ar aizdomām par seksuālu uzbrukumu un draudiem nogalināt.

Lielās Mančestras policija, nenosaucot futbolistu vārdā, trešdien paziņoja, ka "20 gadus vecs vīrietis, kurš svētdien, 2022.gada 30.janvārī tika aizturēts aizdomās par izvarošanu un uzbrukumu sievietei, uz turpmākās izmeklēšanas laiku ir atbrīvots pret drošības naudu".

Mančestras vienība pēc Grīnvuda aizturēšanas pavēstīja, ka līdz tālākiem paziņojumiem uzbrucējs nepiedalīsies ne komandas treniņos, ne spēlēs.

Svētdienas rītā Grīnvuda draudzene Herieta Robsone vietnē "Instagram" publicēja fotogrāfijas, kurās redzamas vardarbības pēdas, kuras, kā viņa pati norādīja, dusmu uzplūdos atstājis futbolists. Fotogrāfijas un balss ieraksti pēc tam tika izdzēsti.

Pirms Robsones ieraksta pazušanas no "Instagram" Mančestras vienība paziņoja, ka neatbalsta vardarbību nekādā tās formā.

Kompānija "Nike" paziņoja, ka aptur savu līgumu ar Grīnvudu, bet videospēļu kompānija "Electronic Arts" izņēmusi spēlētāju no videosimulācijas "FIFA 22" bezsaistes režīmiem.

Grīnvuds "United" debitēja 2019.gadā. Kopš tā laika viņš piedalījies 129 spēles un guvis 35 vārtus.

2021.gada februārī viņš ar klubu parakstīja jaunu līgumu par sadarbību vismaz līdz 2025.gadam.

Anglijas izlases rindās Grīnvuds debitēja 2020.gada septembrī spēlē pret Islandi, bet kopā ar Mančestras "City" pussargu Filu Fodenu tika atskaitīts par komandas vadlīniju Covid-19 ierobežošanai pārkāpumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu