Baibas Sipenieces-Gavares un viņas meitu interviju šovs turpmāk būs skatāms Go3 televīzijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Zane Bitere/LETA

Populārā televīzijas un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar meitām Grietu un Hermīni veido atklātu un spilgtu interviju šovu "Sviests manā galvā", kur atklātās sarunās ar sabiedrībā pazīstamiem viesiem apspriež aktuālas, asas un brīžiem pat neērtas tēmas. Turpmāk šovs ekskluzīvi būs pieejams nākamās paaudzes televīzijā Go3, un jaunākā sērija būs skatāma jau ceturtdien, 3. februārī, kad šovā viesosies komiķe un publiciste Džemma Sudraba.

"Sviests manā galvā" ir drosmīgs un enerģisks sarunu šovs, kurā Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar meitām Grietu un Hermīni caur humora un smieklu prizmu kopā ar raidījuma viesiem atklāti apspriež dažādas nopietnas, sabiedrībā aktuālas tēmas, kā vecāku un bērnu attiecības, seksualitāte, karjera, mentālā un fiziskā veselība un pat tādus delikātus tematus kā reliģija un feminisms. Atšķirīgi viedokļi, cieņpilnas diskusijas, spilgti viesi – tas viss sagaida ikkatrā raidījuma epizodē.

To, ka apspriestās tēmas ir aktuālas, rāda arī tas, ka interviju šovs "Youtube" ātri kļuvis populārs un kopš pērnā gada decembra tā četras epizodes skatītas jau gandrīz 200 tūkstošus reižu.

Baiba Sipeniece-Gavare uzsver, ka tas ir viņas meitu šovs un arī aicinātie viesi lielākoties ir aktuāli tieši viņām.

"Sirdsapziņa jau kādu laiku man nelika justies omulīgi, ka darbu dēļ bieži vien izpaliek regulāra komunikācija ar meitām, tālab nolēmu savu laika un klātbūtnes parādu atdot caur sarunām kameras priekšā, proti, visus viņām svarīgos jautājumus risināt, pieaicinot klāt kādu viņām svarīgu cilvēku. Viņas apdomājās un piekrita, jo noteikti nodomāja, ka nav vienīgās, kurām vecāki ir traki aizrāvušies ar savu darba dzīvi. Ceram, ka kādam arī būs noderīgas sarunas, kuras sniegs atbildes uz dzīves lielajiem un arī ne tik lielajiem jautājumiem," skaidro Sipeniece-Gavare.

Taujāta, kā radies raidījuma nosaukums, Baiba atklāj, ka arī tas tapis kopā ar meitu Hermīni, pavisam nejauši: "Nosaukums radās no kādas konkrētas situācijas, kad Hermīne uz mani bija pikta un es, vienlaicīgi risinot šo karsto sarunu virtuvē, vaicāju: "Kur mums mājā ir sviests?" Hermīne zibenīgi atbildēja: "Tavā galvā!""

Turpmāk šovs ekskluzīvi būs pieejams nākamās paaudzes televīzijā "Go3", un jaunākā sērija skatāma jau ceturtdien, 3. februārī, kad šovā viesosies komiķe un publiciste Džemma Sudraba. Džemmu uzaicināt izvēlējusies Grieta Sipeniece, un ar viņu raidījumā tiek apspriests feminisms, sabiedrības iecietība un citas aktuālas tēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu