"Rīgas" hokejisti MHL piedzīvo jau 20. zaudējumu pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: hkr.lv

"Rīgas" komanda svētdien Sanktpēterburgā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē piedzīvoja 20.zaudējumu pēc kārtas, viesos piekāpjoties Ļeņingradas apgabala "SKA-Varjagi".

Spēle Sanktpēterburgā beidzās ar rezultātu 3:4 (1:0, 0:3, 2:1) mājinieku labā.

Pirmā perioda 14.minūtē spēles rezultātu atklāja "Rīgas" hokejisti, kad vairākumu realizēja Klāvs Veinbergs pēc Edvarda Bergmaņa un Dāvja Orniņa piespēles.

Savukārt otrā perioda 15.minūtē rezultātu izlīdzināja Matvejs Poļakovs pēc Vladimira Andrejeva piespēles. Arī "SKA-Varjagi" hokejisti izmantoja vairākumu. Divas ar pusi minūtes pirms perioda beigām Poļakovs guva otros vārtus, izvirzot savu komandu vadībā. Perioda pēdējā minūtē mājinieki izmantoja vairākumu un Ivans Demidovs panāca 3:1.

Trešā perioda septītajā minūtē ar precīzu Ģirta Silkalna metienu vairākumā "Rīgas" hokejisti samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr perioda vidū Ivans Demidovs ar vairākumā gūtiem vārtiem atjaunoja divu vārtu pārsvaru mājiniekiem. Trīs sekundes pirms spēles beigām Silkalns pēc Denisa Vilmana un Veinberga piespēles guva trešos "Rīgas" vārtus.

"Rīgas" hokejisti uz pretiniekiem vārtiem raidīja 38 metienus, kamēr "SKA-Varjagi" atbildēja ar 24 metieniem uz vārtiem. "Rīgas" hokejisti uz noraidīto soliņa kopumā pavadīja 20 minūtes, bet pretinieki - 16 minūtes.

"Rīga" Rietumu grupā ar izcīnītu 31 punktu 55 spēlēs ierindojas pēdējā vietā 17 komandu konkurencē, bet Ļeņingradas apgabala "SKA-Varjagi" pēc šīs uzvaras arī sakrājusi 31 punktu 51 spēlē, Rietumu grupā pakāpjoties no pēdējās uz 15.vietu.

Pirmdien abas komandas tiksies vēlreiz.

"Rīga" iepriekšējā sezonā pamatturnīrā ieņēma 13.vietu Rietumu konferencē un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Treneru korpusā pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" komandā ir atgriezies galvenais treneris Raimonds Vilkoits.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda pamatturnīrā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spēlē Rietumu grupā, kurā ir 17 komandas un tikai astoņas labākās iekļūst izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu