Linda Mūrniece atklāti par jaunajām attiecībām (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Nesen vietnē "Facebook" uzņēmēja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece publicēja ierakstu, ka ir jaunās attiecībās. Nu raidījumā "Kad viņas satiekas" Mūrniece atklāja, ka abi jau gadiem ilgi ir pazīstami. 

Linda Mūrniece uzskata, ka beidzot ir pienācis brīdis, kad viņa ir satikusi īsto un vienīgo vīrieti: "Man ir pietiekami daudz gadu, lai es saprastu, kādam cilvēkam ir jābūt pēdējam un uz visu mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir. Man ir pārliecība, ka man blakus ir vīrietis, kurš par mani rūpējas, kura klātbūtnē es jūtos droši.

Es jūtos tā, ka esmu kopā ar vīrieti, nevis es pildu vīrieša funkciju attiecībās."

Mūrniece skaidro, ka jau ilgi abu starpā bijuši signāli, ka vajadzētu būt kopā, taču to liegušas dažādas dzīves situācijas, piemēram, nokavēts lidojums, pārceltas vakariņas. 

Par mīļotā publicitāti Mūrniece skaidro, ka viņš nav lūdzis, lai viņu sargā, un ar laiku tāpat kādas kopīgas abu fotogrāfijas parādīsies sociālajos tīklos. Mūrniece atklāja, ka viņas mīļoto sauc Edgars. 

Linda Mūrniece atklāja, ka abi ir pazīstami jau septiņus gadus: "Tā kā mana pēdējā laulība ilga mēnesi, tad septiņi gadi ir mūžība."

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu