"Šis tā kā būtu beidzies stāsts..." Miks Dukurs un Markus Riva komentē kārtējo neveiksmi "Supernovā" (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LTV/Lauris Vīksne

Sestdien, 5. februārī, risinājās Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināls, kur uz skatuves kāpa konkursa veterāni - Markus Riva un Miks Dukurs. Ja Rivam šī bija astotā reize, tad Dukurs uz Eirovīziju cierēja jau desmito gadu. 

Kā zināms, Miks Dukurs šogad vēlējās pārstāvēt Latviju Eirovīzijā ar dziesmu "First Love", kas vēsta par diviem acu pāriem, kuri satiekas, un divām sirdīm, kuras savijas. Tad var notikt neparedzamais, neizskaidrojamais. Un tikai tad, kad esam zaudējuši pilnīgi visu, esam gatavi kam jaunam.

Pēc tam, kad Dukurs nekvalificējās Eirovīzijas nacionālās atlases finālam, viņš vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos lika noprast, ka viņa sapnis par uzstāšanos konkursā ir izsapņots.

"Desmitā reize... Sajūtas ir ļoti labi pazīstamas. Diemžēl arī šogad gāja secen iespēja pārstāvēt Latviju šajā te pasākumā, ko mēs saucam par Eirovīziju. Paldies visiem, kas balsoja, no sirds! Bija sirsnīgi, es ceru. Tāds silts vakars jūsmājās, no manis.

Šis tā kā būtu beidzies stāsts... Desmitā reize, vajag kaut ko jaunu.

Biš jāatpūšas, ar jauniem spēkiem... Būs labi, tiekamies!" saviem atbalstītājiem sacīja Dukurs.

Arī Markus Riva palika aiz strīpas un neiekļuva to 10 mūziķi vidū, kuri 12. februārī sacentīsies par iespēju nest Latvijas vārdu lielajā Eirovīzijā. 

"Nu ko, "Supernova" šogad ir beigusies. Liels, liels paldies visiem, kuri balsoja, kuri tērēja savu naudu, savus nervus un savu mīlestību manā virzienā.

Man ir prieks par savu performanci,

man ir prieks, ka es izbaudīju šīs te trīs minūtes. Jā, tā notiek. Ne vienmēr tas rezultāts ir tāds, kā gribētos. Bet katrā ziņā liels paldies par jūsu atbalstu, es to jūtu un mīlu jūs visus!" pie saviem atbalstītājiem vērsās Riva, kura izpildītā dziesma "If You're Gonna Love Me" ir gan veltījums, gan intīma saruna starp diviem cilvēkiem. Nepastāv vairs nekādu robežu, aizdomu, šaubu – viss pārvēršas bezgalīgā mīlestībā, kura atbalsojas kosmosā. Bet tajā pašā laikā tu attopies uz vientuļas planētas un nesaproti, vai tā ir bijusi realitāte, tā par dziesma vēstījumu saka mūziķis.

Jau ziņots, ka no pusfināla "Supernovas" fināla šovam kvalificējās 10 dalībnieki, kuri ieguva augstāko vērtējumu. Žūrijai un LTV bija iespēja finālam izvirzīt vienpadsmito dalībnieku, taču "wild card" varēja izvēlēties arī nepiešķirt.

12. februārī tiks noskaidrots, kurš no šiem mūziķiem pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

  • Aminata - "I'm Lettting You Go"
  • "Bermudu divstūris" - "Bad"
  • "Bujāns" - "He, She, You & Me"
  • "Citi zēni" - "Eat Your Salad"
  • Elīna Gluzunova - "Es pabiju tur"
  • "Inspo" - "A Happy Place"
  • Linda Rušeniece - "Pay My Own Bills"
  • "Mēs jūs mīlam" - "Ritch Itch"
  • Raum - "Plans"
  • Miks Galvanovskis - "I'm Just a Sinner"

Foto: "Supernovas 2022" pusfināls

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu