Eidukai sprintā 32. vieta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka
Distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka otrdien, 8. februārī, notikušajās sprinta sacensībās ierindojās 32. pozīcijā.

Ceturtdaļfinālam kvalificējās 30 ātrākās sportistes, bet Eiduka no 30.vietas atpalika 0,19 sekundes.

Labāko rezultātu kvalifikācijās sasniedza Zviedrijas slēpotāja Jonna Sundlinga, kuru distanci veica trīs minūtēs un 9,03 sekundēs. Otra ātrākā bija Rouzija Brenana no ASV, kura no līderes atpalika par 5,80 sekundēm, bet trešo rezultātu uzrādīja šveiciete Nadīne Fendriha, kura bija par 6,62 sekundēm lēnāka nekā Sundlinga.

Pārējās Latvijas slēpotājas - Samanta Krampe kvalifikācijā ierindojās 73.vietā, Kitija Auziņa sasniedza 76.labāko rezultātu, bet Estere Volfa ieņēma 81.vietu 90 startējušo sportistu vidū.

Eiduka no līderes atpalika par 15,29 sekundēm, Krampe bija par 37,63 sekundēm lēnāka, Auziņa zaudēja 42,57 sekundes, bet Volfa no kvalifikācijas uzvarētājas atpalika par 54,33 sekundēm.

Ceturtdaļfināls, pusfināls un cīņa par medaļām notiks šodien.

Jau ziņots, ka Eiduka šaubīgu Covid-19 testu rezultātu dēļ sestdien nestartēja skiatlona distancē. Eidukas nodotajiem Covid-19 testiem tika konstatētas robežvērtības starp kontaktpersonas un Covid-19 pozitīvas personas statusu, kas sportistei liedza doties uz startu, taču saglabāja cerības dalībai nākošajos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu