Olga Kambala vēlas līdzināties māsām Kardašjanām (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olga Kambala
Olga Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kaspara Kambalas sieva Olga ir  STV Pirmā! raidījuma "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne, taču iedvesmu viņa smēlusies no amerikāņu realitātes šova "Keeping up with the Kardashians".

Olga Kambala stāstīja, ka viņas meitas skatās slaveno māsu Kardašjanu šovu "Keeping up with the Kardashians". Pati Olga redzējusi sēriju, kurā māsas Kardašjanas devušās uz bikini vaksācijas procedūru, un tieši šī sērija iedvesmojusi Olgu. 

"Tā sērija tik stilīga bija, tik forša. Cik drosmīgas viņas ir. Man pirms tam likās, ka tur viss tāds glauns ir, bet nē, Kardašjanas arī sev taisa bikini vaksāciju. Es skatos un iedvesmojos. Domāju, ka būtu forši, ja pie mums Latvijā arī tādā līmenī būtu tas viss.

Tik atklāti un tā, jo man ir tāda sajūta, ka pie mums tikai norej - tas slikti, tas slikti. Bet paskatieties, kā notiek ārzemēs tie šovi, tie ir lieliski, vienkārši super," sacīja Olga, piebilzdama, ka ir Latvijas Kambala. 

"Daudzi neuzdrošinātos gulēt ar atplestām kājām, kad tevi vaksē, rādīt savu dibenu. Man tik daudzas sievietes raksta, cik es drosmīga esmu. Tāda ir dzīve. Man pietēlot? Nē, tāpēc, re, jums realitātes šovs Latvijas Kambalām," nosmej Olga. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu