Šorīt daudzviet visā Latvijā ceļi apledo

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apledojums. Ilustratīvs foto.
Apledojums. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Šorīt apledojums un vietām arī sniegs visā Latvijā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas šoseju no Tūjas krustojuma līdz Ainažiem, pa Vidzemes šoseju no Vangažiem līdz Raunas pagriezienam un no Virešiem līdz Veclaicenei, pa Valmieras šoseju no Murjāņiem līdz Strenčiem, pa Rīgas apvedceļu, pa Bauskas šoseju visa maršruta garumā un pa Jelgavas šoseju no Rīgas līdz Olainei.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Kaģiem un no Blīdenes līdz Kalvenei, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Kūdrai, pa Daugavpils šoseju no Saulkalnes līdz Paterniekiem, pa Kokneses un Rēzeknes šosejām visā to garumā, pa Grebņevas - Medumu šoseju, kā arī pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Jelgavas apkārtni.

Sniegotos un slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 134 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu