Jau rūpnīcā Krievijas "prezidenta auto" parādījušies defekti (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aurus Senat
Aurus Senat Foto: Publicitātes foto

Pērnā gada maijā uz konveijera rūpnīcā Jelabugā nonāca krievu biznesa sedans "Aurus Senat". Vēlāk pārdošanā par 24 miljoniem rubļu jeb 280 tūkstošiem eiro nonāca arī sērijveida mašīna. Maskavas auto aksesuāru veikala "Sopun Lab" meistaram bija iespēja izbraukt ar kāda klienta "Aurus". Viņš savā "Instagram" kontā dalījās iespaidos. Pēc viņa sacītā, pēc desmit dienu lietošanas, viņš saskārās ar vairākiem defektiem, kā arī pamanīja spraugas un montāžas defektus, kam patiesībā uz citu trūkumu fona pat nepievērsa lielu uzmanību.

Pirmais defekts parādījās, kad "Aurus Senat" tikko bija izbraucis no salona, – instrumentu panelī iedegās paziņojums, ka adaptīvā kruīza kontrole nav pieejama. Otrs defekts saistīts ar papildu bremžu lukturi, kas pēkšņi pārstāja darboties, pēc kā parādījās arī attiecīgs paziņojums.

Vēl viens ar elektroniku saistīts defekts ir pazudusi iespēja regulēt audio sistēmas skaļumu. Turklāt pēc Sopun Lab meistara domām tā vispār nav piemērota tādas klases automobilim, jo skan tāpat kā BMW 3. sērijas F30 bāzes audio sistēma ar sešiem skaļruņiem.

Vēl bez tā meistars pamanīja, ka automašīnu "velk pa labi", turklāt riteņu savirzi speciālistiem tā arī nav izdevies noregulēt.

Tai pašā laikā "Sopun Lab" darbinieks atzīmē, ka kopumā "Aurus" atstāj labu iespaidu, lai arī tik mazu laiku pēc ražošanas sākuma modelim jau prasās veikt uzlabojumus gan ārējā veidolā, gan salonā.

Kā piebilst "Motor.ru", janvāra sākumā pēc divarpus gadiem "Aurus" izpilddirektora amatā atkāpās Adils Širinovs. Saskaņā ar plānu no Jelabugas tuvumā esošās rūpnīcas konveijera bija jānobrauc vairāk nekā 600 automašīnām gadā, taču septiņos mēnešos uzņēmumam izdevās samontēt tikai 60 priekšapmaksas Aurus.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu