"Mans sapnis ir tā vērts." Aminata atklāj, kāpēc vēlreiz piedalās "Supernovā" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aminata
Aminata Foto: LTV/ Aksels Roberts Zirnis

Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" pusfināla tiešraidē 5. februārī piedalījās 17 dalībnieki, no viņu vidus labākos turpmākajai sacensībai finālā izvēlējās skatītāji un žūrija. To vidū ir arī dziedātāja Aminata, kura 2015. gadā godam pārstāvēja Latviju un "Eirovīzijā" ieguva 6. vietu. Nu dziedātāja atklāj, kāpēc vēlreiz vēlas cīnīties par ceļazīmi uz "Eirovīziju". 

"Man jautā - kāpēc nolēmi vēlreiz piedalīties "Supernovā"? Jāsaka, ka šis lēmums nebija viegls, un, lai to pieņemtu, bija jātiek pāri vairākām bailēm - bailēm nekad vairs neuzrakstīt dziesmu, kas būs labāka nekā "Love Injected", bailēm iegūt sliktāku rezultātu nekā iepriekš. Tomēr vislielākās bailes bija nepamēģināt, palaist šo iespēju garām un pēc tam nožēlot!

Cilvēkiem ir dažāda attieksme pret Eirovīziju. Daudzi to neuztver nopietni. Tomēr, lai vai kā, man personīgi tā ir iespēja! Iespēja tikt tuvāk savam lielajam sapnim! Man tas nav joks. Tas ir veids, kā nokļūt tur, kur es vēlos būt. Tagad atskatoties, saprotu, ka 2015. gadā, manā iepriekšējajā dalībā Eirovīzijā, man tik ļoti pietrūka pieredzes, zināšanu un komandas, kas varētu man ieteikt, kā labāk kustēties uz priekšu, ko darīt… Es pilnīgi neko nesapratu… Pat nezināju, kas ir "record label" un kā strādāt ar ierakstu kompānijām. Pieļāvu daudz kļūdu, laidu garām daudz iespēju…

Var smieties, var raudāt, bet šodien mūzikas industrija ir mainījusies!

Tā kļuva digitalizēta, un aizsniegt klausītāju pāri okeānam ir kļuvis daudz reālāk! 2015. gadā tas viss vēl nebija tik attīstīts. Tagad man ir gan pieredze, gan komanda, gan zināšanas. Gan arī īstā dziesma, kādu es vairs neticēju, ka spēju uzrakstīt. Man ir kļuvis skaidrāks, kas es esmu un kā varētu attīstīties, un esmu gatava izmantot katru doto iespēju! Šī lielā sapņa dēļ esmu gatava mēģināt vēlreiz. Iziet cauri kritikai, iespējams, neveiksmei…

Mans sapnis ir tā vērts," raksta Aminata

Atgādinām, ka Aminata neilgi pirms "Supernovas" pusfināla vietnē "Instagram" paziņoja, ka inficējusies ar Covid-19, kā rezultātā viņa Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursa "Supernova" pusfinālā startēja attālināti.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu