Dienu pirms "Supernovas" fināla Mikam Dukuram pozitīvs ātrais Covid-19 tests

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LTV, Aksels Roberts Zirnis

Mūziķis Miks Dukurs, kuram "Supernovas 2022" žūrijas un LTV pārstāvji lēma piešķirt vietu finālā, dienu pirms uzstāšanās veicis ātro Covid-19 testu, kas uzrādījis pozitīvu rezultātu. Par to mūziķis paziņoja vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos. 

"Man jau likās tā neticami - brauciens bija īss. Ātrais tests pozitīvs. Kovidnieks, bļāviens!" vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos piektdienas rītā atklāja Dukurs.

Viņš norādīja, ka simptomu viņam neesot, tomēr nodevis testu arī laboratorijā. "Kaut kāda cerība vēl ir, bet var jau būt, ka nav lemts vienkārši..." par negaidīto pavērsienu atklāja Dukurs.

"Jāgaida laboratorijas ziņa. Vēl kaut kāda maza cerība ir, ka Dukurs tomēr ierāpjas finālā," smejoties sacīja mūziķis.

Viņš atklāja, ka šogad dalība "Supernovā" viņam sagādājusi īpaši "jautrus" mirkļus. "Viss sākās ar [deguna] blakusdobumu iekaisumu. Dienu pirms pusfināla esmu back [atpakaļ - lat.]. Dziedu, viss kārtībā. Tad šis gadījums ar efektiem - vienkārši... Kāda iespēja? Parasti viss ir fine [kārtībā - lat.]. Tas viss par kaut ko liecina - nekad nevajag padoties!"

Jau ziņots, ka "Supernovas" pusfināla tiešraidē 5. februārī neparedzētas tehniskas kļūmes dēļ Dukura izpildītā dziesma "First Love" izskanēja bez iecerētajiem skaņas efektiem, tādēļ žūrijas un LTV pārstāvji lēma piešķirt mūziķim vietu finālā.

Kā zināms, 12. februārī par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā sacentīsies Miks Dukurs un mūziķi Aminata, "Bermudu divstūris", "Bujāns", "Citi zēni", Elīna Gluzunova, "Inspo", Linda Rušeniece, "Mēs jūs mīlam", Raum, kā arī Miks Galvanovskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu