Karsums vēl nav atgriezies Latvijas hokeja izlases ierindā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums pagaidām nav atgriezies komandas rīcībā, lai kopā gatavotos nākamajai Pekinas olimpisko spēļu turnīra spēlei, noskaidroja aģentūra LETA.

Piektdien spēles dienā kļuva zināms, ka pozitīva Covid-19 testa dēļ nevarēs spēlēt Karsums. Neskaidri rezultāti bijuši Andrim Džeriņam, kurš tādējādi arī nevarēja doties laukumā.

Karsums pagaidām ir vienīgais no Latvijas izlases hokejistiem, kurš nevar būt kopā ar komandu Covid-19 apstākļu dēļ, bet Džeriņš ir atgriezies valstsvienības rīcībā.

Sestdien tiek veikti izmeklējumi izlases kapteinim Laurim Dārziņam, kurš vakardienas spēlē uzkrita uz pretinieku soliņa atvērtajiem vārtiņiem un traumēja ķermeņa augšdaļu.

Piektdien Latvijas hokejisti ar 1:3 atzina Somijas izlases pārākumu, bet dienu iepriekš ar 2:3 zaudēja Zviedrijai. Latvijas izlase 13.februārī aizvadīs cīņu ar Slovākiju.

Apakšgrupā pēc divām spēlēm Somijai un Zviedrijai ir pa sešiem punktiem, bet Slovākija un Latvija pagaidām ir bešā.

Triju grupu uzvarētājas un labākās otrās vietas ieguvējas uzreiz iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējās astoņas komandas izslēgšanas spēlē noskaidros atlikušās ceturtdaļfināla dalībnieces.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu