Četras Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjus februārī pagūs piemeklēt finansiāla veiksme

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Astroloģe Jūlija Nikolajeva četrām Zodiaka zīmēm 2022. gada februārī prognozē visas iespējas saņemt lielu naudas summu. Tā var būt peļņa no jauna projekta vai dāvana no radiem, vēsta "Postimees".

Esošā darba maiņa uz augstāk atalgotu var piemeklēt Strēlnieku. Kaut gan jaunais darbs prasīs lielu piepūli, darba augļi būs tā vērti. Iespējams, ka Strēlnieks saņems negaidītu palīdzību no radiem vai draugiem. Ienesīgas šomēnes būs darbības, kas saistītas ar psiholoģiju un ezotēriku.

2022. gada februārī uzgavilēt varēšot arī Auns, jo nauda plūdīs kā no pārpilnības raga. Šajā periodā Auniem var tikt izmaksāta prēmija vai paaugstināta alga, kamēr citi tiks aicināti strādāt valsts iestādēs. Aunu var uzmeklēt arī slepeni ienākumu avoti.

Peļņa un labklājība pēdējā ziemas mēnesī apmeklē arī Vēršus. Iespējams, šīs zīmes pārstāvji iegūs vērtīgus kontaktus ārvalstīs, kas ļaus īstenot ienesīgus projektus. Tajā pašā laikā Vērsim var būt plaši plāni apmesties uz dzīvi citā valstī, kur sākt arī biznesu. 

Arī viss Vēžu darbs atmaksāsies februārī. Viņi varēs atrast jaunus klientus un ar to ievērojami paplašināt biznesu un nopelnīt. Lai tas notiktu, astroloģe iesaka meklēt sadarbību it visā un visur. Iespējams, Vēžiem izdosies noslēgt izdevīgu un laimīgu laulību.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu