Sensācijas "The Tinder Swindler" krāpnieks plāno veidot pats savu iepazīšanās šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/simon_levievofficial

Par globālu hitu kļuvusi "Netflix" jaunā dokumentālā filma "The Tindler Swindler", kura vēsta par kādu vīrieti vārdā Saimons Levajevs, kurš, izmantojot populāro iepazīšanās platformu "Tinder", ļaunprātīgi no sievietēm izvilinājis miljoniem dolāru lielas naudas summas. Nu afērists plāno izveidot pats savu realitātes šovu. 

Notiesātais krāpnieks Saimons Levajevs, kurš guvis strauju popularitāti filmas "The Tinder Swindler" dēļ, nu vēlas iekarot Holivudu. 

31 gadu vecais Levajevs ir parakstījis līgumu ar Losandželosas menedžeri Džīnu Rodrigesu, kura pārstāv vairākas Holivudas realitātes zvaigznes.

Abi esot apsprieduši, kā Levajeva jauniegūto slavu pārvērst peļņā un karjerā.

Levajevs, kurš ļaunprātīgi no sievietēm izvilinājis miljoniem dolāru lielas naudas summas, vēlas veidot iepazīšanās šovu, kurā "sievietes sacenšas par viņa mīlestību".

Pēc filmas "The Tinder Swindler" iznākšanas Levajevam ir liegta pieeja iepazīšanās lietotnēm. Viņš arī izdzēsa savu "Instagram" kontu pēc tam, kad dokumentālā filma kļuva par starptautisku sensāciju.

Tomēr krāpnieks atradis veidu, kā sazināties ar pasauli caur lietotni "TikTok".

Lai gan filmas "The Tinder Swindler" producenti uzskata, ka Levajevs no saviem upuriem izkrāpis līdz pat desmit miljoniem dolāru, viņš nebūt nav vienīgais krāpnieks, kurš sastopams iepazīšanās lietotnēs.

@simon_leviev_official 🤔 #fyp #foryou #netflix #fypシ #tiktok #foryoupage #thankyou #love #media ♬ The Business - Tiësto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu