Saldus novadā noslīcis ledū ielūzis cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Ceturtdien Saldus novadā noslīcis kāds ledū ielūzis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 68 izsaukumus - desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 48 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Šonakt plkst.02.43 VUGD saņēma izsaukumu uz Jāņogu ielu Rīgā, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva ēka 350 kvadrātmetru platībā. Plkst.04.39 uguns izplatīšanās ierobežota un patlaban dzēšana turpinās.

Plkst.00.04 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Patversmes ielā Ventspilī, kur ar atklātu liesmu dega neapsaimniekota vienstāva ēka 70 kvadrātmetru platībā. Plkst.02.27 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Plkst.16.47 VUGD saņēma izsaukumu uz Jēkabpils novada Atašienes pagastu, kur dega neapsaimniekota vienstāva ēka un kūts 120 kvadrātmetru platībā. Plkst.20.35 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Plkst.15.37 VUGD saņēma izsaukumu uz Saldus novada Saldus pagastu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju ūdenstilpes ledū bija ielūzis cilvēks. Bojāgājis cilvēks no ūdenstilpes bija izcelts pirms VUGD ierašanās.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu