"The Tinder Swindler" krāpnieks sniedz pirmo interviju un noliedz apsūdzības: Es tikai vēlējos iepazīties ar sievietēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par globālu hitu kļuvusi "Netflix" jaunā dokumentālā filma "The Tindler Swindler", kura vēsta par kādu vīrieti vārdā Saimons Levajevs, kurš, izmantojot populāro iepazīšanās platformu "Tinder", ļaunprātīgi no sievietēm izvilinājis miljoniem dolāru lielas naudas summas. Nu krāpnieks sniedzis pirmo interviju raidījumam "Inside Edition". 

"The Tinder Swindler" - vīrietis, kurš no sievietēm izvilinājis vairākus miljonus dolāru, iepazīšanās lietotnē uzdodoties par dimantu biznesa mantinieku, savā pirmajā intervijā uzstāja, ka apsūdzības ir "absolūti izdomātas".

"Es biju tikai puisis, kurš vēlējās iepazīties ar sievietēm vietnē "Tinder"," intervijā "Inside Edition" stāstīja Saimons Levajevs, īstajā vārdā Šimons Hajuts.

"Es neesmu "Tinder" krāpnieks," viņš uzstāja.

"Netflix" dokumentālajā filmā, kas pirmizrādi piedzīvoja 2. februārī, Levajevs tika atzīts par starptautisku krāpnieku, kurš piemānījis vismaz duci sieviešu.

"Viņi to pasniedz kā dokumentālu, bet patiesībā tā ir kā pilnīga izdomāta filma," sacīja Levajevs.

Pilna intervija tiks publicēta divās daļās - 21. un 22. februārī.

Krāpnieks intervijā parādījās kopā ar jaunu draudzeni, sakot: "Es esmu lielākais džentlmenis pasaulē."

Jau ziņots, ka notiesātais krāpnieks Saimons Levajevs, kurš guvis strauju popularitāti filmas "The Tinder Swindler" dēļ, nu vēlas iekarot Holivudu.

31 gadu vecais Levajevs ir parakstījis līgumu ar Losandželosas menedžeri Džīnu Rodrigesu, kura pārstāv vairākas Holivudas realitātes zvaigznes.

Abi esot apsprieduši, kā Levajeva jauniegūto slavu pārvērst peļņā un karjerā.

Levajevs, kurš ļaunprātīgi no sievietēm izvilinājis miljoniem dolāru lielas naudas summas, vēlas veidot iepazīšanās šovu, kurā "sievietes sacenšas par viņa mīlestību".

Pēc filmas "The Tinder Swindler" iznākšanas Levajevam ir liegta pieeja iepazīšanās lietotnēm. Viņš arī izdzēsa savu "Instagram" kontu pēc tam, kad dokumentālā filma kļuva par starptautisku sensāciju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu