Dzīvnieku patversme "Labās mājas" gatava aprūpēt kara bēgļu dzīvniekus, palīgā aicina brīvprātīgos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: yarayanastia/Shutterstock

Sagaidot kara bēgļu ierašanos Latvijā, Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa un dzīvnieku patversme "Labās mājas" Pārtikas veterinārajam dienestam apliecināja gatavību uzņemt un aprūpēt bēgļu suņus un kaķus, "Apollo" informē dzīvnieku patversmes vadītāja Astrīda Kārkliņa.

"Esam domās kopā ar visu ukraiņu tautu šajā prātam neaptveramajā traģēdijā. Sagaidot bēgļu ierašanos, esam gatavi uzņemt un aprūpēt suņus un kaķus, cik vien spēsim.

Ar esošās komandas spēkiem var nepietikt, tādēļ aicinām pieteikties ikvienu, kas gatavs veltīt laiku un palīdzēt dzīvnieku aprūpē," 

norāda dzīvnieku patversmes "Labās mājas" vadītāja Astrīda Kārkliņa.

Iedzīvotājus, kas ir gatavi atbalstīt patversmes komandu, lai kopīgiem spēkiem varētu aprūpēt papildus uzņemtos dzīvniekus, lūdz pieteikties, aizpildot brīvprātīgā palīga anketu "Labo māju" mājaslapā: www.patversme.lv/brivpratigo-darbs.

Astrīda Kārkliņa lūdz doties uz patversmi tikai pēc sazināšanās ar patversmes darbiniekiem un apstiprinājuma, ka šajā dienā ir nepieciešamas papildu darba rokas.

Vienlaikus patversmes "Labās mājas" darbu iespējams atbalstīt arī ar ziedojumu. Visērtāk to izdarīt mājaslapā www.patversme.lv/ziedosana.

Dzīvnieku patversmes "Labās mājas" darbību īsteno biedrība "Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa". Patversmes darbs pilnā apmērā tiek finansēts no sabiedrības un atbalstītāju ziedojumiem. Visi patversmei ziedotie līdzekļi tiek veltīti patversmes darbam, lai varētu pabarot, sasildīt, izārstēt un aprūpēt ķepaiņus.

Šogad patversme "Labās mājas" atzīmē desmit gadu jubileju. Patversme darbojas pēc no-kill shelter principa. Suņi un kaķi patversmē nonāk no visas Latvijas un dzīvo šeit tik ilgi, kamēr viņiem tiek atrasti jauni un gādīgi saimnieki. Dzīvnieku patversme "Labās mājas" atrodas Rīgā, Mežapurva ielā 2.

Biedrība "Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa" ir dibināta 2000. gadā. Kopš 2005. gada tai ir piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas statuss. Biedrība par saviem uzdevumiem ir noteikusi dzīvnieku tiesību aizsardzību, sabiedrības izglītošanu dzīvnieku aizsardzības un labturības jautājumos, kā arī dzīvnieku aizsardzības likumdošanas sakārtošanu Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu