Medijs: F-1 čempions Verstapens parakstījis jaunu līgumu ar iespaidīgu atalgojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Makss Verstapens
Makss Verstapens Foto: SIPA/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pašreizējais čempions Makss Verstapens parakstījis apjomīgu līgumu "Red Bull" vienību, vēsta Nīderlandes medijs "De Telegraaf".

Tiek ziņots, ka Verstapens, kurš aizvadītajā sezonā par F-1 čempionu kļuva pašā noslēdzošajā aplī, parakstījis jaunu līgumu, kas paredz, ka nīderlandietis būs "Red Bull" pilots vēl krietnu laiku pēc 2023. gada.

"De Telegraaf" rīcībā esošā informācija vēsta, ka Verstapens līgumu parakstījis uz četrām vai pat piecām sezonām. Tāpat tiek lēsts, ka viņa atalgojums sezonā būs no 40 līdz pat 50 miljoniem eiro.

Šobrīd apmaksātākais pilots F-1 ir septiņkārtējais pasaules čempions Luiss Hamiltons, kurš sezonā saņem 35 miljonus eiro. Savukārt otrajā vietā ierindojas jau pieminētais Verstapens, kura pašreizējā līgumā atalgojums ir 22 miljoni eiro.

Verstapens pēc čempiona titula izcīnīšanas paziņoja, ka vēlas kopā ar "Red Bull" pavadīt nākamos 10 - 15 gadus. Savas karjeras laikā viņš ir pārstāvējis tikai "Red Bull" sistēmas komandas. Savas F-1 pilota gaitas nīderlandietis 17 gadu vecumā sāka "Red Bull" meitas komandas "Toro Rosso" (tagad "AlphaTauri") rindās. Savukārt jau savas karjeras otrās sezonas sākumā viņš kļuva par "Red Bull" pilotu.

"Red Bull" vienība, kura aizvadītās sezonas Konstruktoru kausa izcīņā piekāpās "Mercedes" komandai, šajā starpsezonā piesaistīja jaunu ģenerālsponsoru - datortehnoloģiju kompāniju "Oracle". Tiek lēsts, ka "Red Bull" un "Oracle" piecu gadu līgums ir 500 miljonu eiro vērtībā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu