FOTO ⟩ Šonedēļ "Gandrīz ideālās vakariņās" mūzika vīsies ar gardiem ēdieniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šīs nedēļas vakariņas pulcēs spilgtas personības ar dažādiem talantiem. Uz vakariņām tiksies influencere Jana Medova, skrituļslidotājs Nils Jansons, operdziedātāja Marlēna Keine un mūzikas producents Kaspars Ansons.

Pirmās iepazīšanās vakariņas notiks mūzikas producenta Kaspara Ansona lauku mājās, kas Covid-19 pandēmijas laikā ir atjaunotas paša rokām. Viņa aizrautība ir gatavošana un Āzijas virtuve, tāpēc šajā vakarā viesi tiks cienāti ar vairāk vai mazāk pikantiem Indijas ēdieniem.

Turpinot nedēļu uz muzikālas nots, otrdienas namamāte būs operas soliste Marlēna Keine, kas savus viesus vedīs garšu ceļojumā uz Itāliju un Franciju. Viņa būs sagatavojusi klasiskus itāļu ēdienus kā uzkodā, tā pamatēdienā, bet saldajā viesus cienās ar pašas gatavotu fondantu. Savukārt, izklaidējot viesus, Marlēna sniegs mājas koncertu.

Trešdienas vakarā savās mājās viesus uzņems starptautiski pazīstamais skrituļslidotājs Nils Jansons, kurš jau vairākus gadus lieto tikai vegānu uzturu. Protams, ka arī saviem viesiem viņš piedāvās tikai augu valsts produktus, kas gatavoti, iedvesmojoties no iespaidiem, kas gūti dažādās pasaules valstīs.

"Gandrīz ideālu vakariņu" pēdējā šīs nedēļas vakarā viesus uzņems influencere un kulinārijas grāmatu autore Jana Medova. Viņa viesus, tajā skaitā arī vegānu Nilu, centīsies iepriecināt ar garšu ceļojumu no amerikāņu steika līdz Tuvo Austrumu saldumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu