VIDEO "Es ceru, ka arī krievi mīl savus bērnus." Stings ar emocionālu dziesmu iestājas pret noziedzīgo Putina režīmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stings
Stings Foto: ERIC GAILLARD/AFP

Dziedātājs Stings iestājas pret karu Ukrainā un atzīst, ka viņa 1985. gada sarakstītā dziesma "Russians" šobrīd ir aktuālāka nekā jebkad agrāk.

"Šo dziesmu esmu ļoti reti dziedājis daudzo gadu laikā, kopš tā tika uzrakstīta, jo nebiju domājis, ka tā atkal būs aktuāla. Taču, ņemot vērā viena cilvēka asiņaino un nožēlojami maldīgo lēmumu iebrukt mierīgā, nekaitīgā kaimiņvalstī, dziesma atkal ir lūgšana par mūsu kopīgo cilvēci.

Drosmīgajiem ukraiņiem, kas cīnās pret šo brutālo tirāniju, un arī daudzajiem krieviem, kuri protestē pret šīm šausmām, neskatoties uz aresta un ieslodzījuma draudiem, - mēs, mēs visi mīlam savus bērnus. Pārtrauciet karu," vietnē "Instagram" raksta Stings, pievienojot videoklipu, kurā izpilda dziesmu "Russians". 

"Russians" ir dziesma Stinga debijas soloalbumā "The Dream of the Blue Turtles". Tā vēsta par auksto karu. Tajā Stings dzied: "Nav monopola uz veselo saprātu, abpus politiskajam žogam. Mums ir viena un tā pati bioloģija, neatkarīgi no ideoloģijas. Ticiet man, kad es jums saku. Es ceru, ka arī krievi mīl savus bērnus."

Viņš publicēja arī adresi, uz kuru cilvēki var nosūtīt ziedojumus un nepieciešamās preces ukraiņiem. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu