Krievijas elite paliek bez iecienītākajiem zīmoliem. Ielūkojies tukšajā universālveikalā CUM

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pasaules vadošie modes nami sankciju dēļ aizvēruši savu veikalu durvis Maskavā, atstājot Krievijas eliti bez iecienītākajiem zīmoliem. Lūk, cik tukšs izskatās prestižais universālveikals CUM.

Tādi modes zīmoli kā Prada, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Hermes, Dior, Louis Vuitton, Cartier, Chanel, Gucci un Fendi bija vieni no tiem, kas, sākoties sankcijām pret Krieviju, uzreiz pārtrauca tirdzniecību Maskavas universālveikalā. 

Maskavas oligarhi un viņu dzīvesbiedres bieži iepērkas Eiropā vai ASV, nevis Maskavā, taču ārvalstu ceļojumi tagad ir pilnībā bloķēti. Dažas Krievijas mazumtirdzniecības vietas palikušas atvērtas un pārpildītas, bet labākie Rietumu zīmoli nav vairs pieejami. Par to ir nepatīkami pārsteigta Krievijas elites sabiedrība. "Kas noticis?" vairākkārt atskan CUM gaiteņos.

Foto: EPA/Scanpix

Lūk kādu sadzīves ainu piefiksēja Dailymail. com: kāda sašutusi pircēja šinšillas kažokā, redzot tukšos veikalus, saka: "Redziet, mēs esam par vēlu." Viņa bija ieradusies kopā ar vecākiem, lai iegādātos dzimšanas dienas dāvanu Jimmy Choo veikalā. Lai gan CUM veikals joprojām ir atvērts, tā preces ir ierobežotas, kas sadusmo pircēju. "Tur nav mana izmēra," viņa uzrunā māti un tēvu. "Es jums teicu, mums vajadzēja ierasties agrāk."

Twitter publicētajā video var aplūkot, kā šobrīd izskatās tukšais universālveikals. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu