Kunisas un Kačera izveidotajā kampaņā Ukrainas atbalstam nedēļas laikā savākti 20 miljoni ASV dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video

Aktrises Milas Kunisas dzimtene ir Ukraina. Lai gan lielāko dzīves daļu viņa pavadījusi Amerikā, aktrisei ir tuva Ukrainas kultūra. Kunisa kopā ar vīru Eštonu Kačeru līdz šim savākuši iespaidīgu naudas summu Ukrainas atbalstam. 

Amerikāņu aktrise Mila Kunisa ir dzimusi Ukrainā. Kad viņa bija tikai septiņus gadus veca, 1991. gadā, ģimene pārcēlās uz dzīvi ASV.

Viņas atmiņas par Ukrainu ir pozitīvas: "Maniem vecākiem bija labas darba vietas, man bija ļoti paveicies, jo dzīvojām tur un nebijām nabadzīgi. Tomēr lielākā daļa cilvēku bija ļoti nelaimīgi."

Pēc pārvākšanās Milas vecākiem nācās dzīvi veidot no jauna. Vairs nebija iespējams strādāt labās darbavietās. Līdz tam iegūtā izglītība netika atzīta par derīgu Amerikā.

4. martā, vietnē "Instagram" Eštons Kačers ievietoja video, kurā redzams kopā ar sievu Milu Kunisu. Video Mila uzrunā sekotājus: "Es piedzimu Čerņigovā, Ukrainā 1983. gadā. Es ierados Amerikā 1991. gadā. Esmu vienmēr sevi uzskatījusi par amerikānieti. Lepnu amerikānieti. Man patīk viss, ko šī valsts ir darījusi manas un manas ģimenes labā. Taču es nekad neesmu bijusi tik lepna, ka esmu ukrainiete, kā šodien."

"Notikumi Ukrainā ir postoši. Pasaulē nav vietas šādiem netaisnīgiem uzbrukumiem cilvēcei," piebilda Mila. Viņas vīrs turpināja: "Lai gan mēs esam liecinieki tautas drosmei, mēs esam arī liecinieki to cilvēku vajadzībām, kuri izvēlējušies drošību."

Mila un viņas vīrs ziedoja trīs miljonus ASV dolāru, lai sniegtu palīdzību bēgļiem. Nu pāris vērsās pie saviem sekotājiem, lai atklātu, ka divu nedēļu laikā cilvēki saziedojuši vairāk nekā 20 miljonus ASV dolāru. 

"Mūsu mērķis ir 30 miljoni ASV dolāru, un mēs to sasniegsim!" sacīja aktieri.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu