Krievijas mediju uzraugs "Roskomnadzor" nosūta "pavēsti" RUS TVNET

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
TVNET Grupa
TVNET Grupa Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien, 12. martā, RUS TVNET redakcija saņēma vēstuli no Krievijas Federālā sakaru, informācijas tehnoloģiju un masu komunikācijas jomu uzraudzības dienesta "Roskomnadzor", kurā paziņots par piekļuves ierobežošanu portālam rus.tvnet.lv, pamatojot to ar Krievijas Federācijas Ģenerālprokuratūras prasību.

"24 stundu laikā no šī paziņojuma saņemšanas dienas mājaslapas uzturēšanas pakalpojumu sniedzējam vai citai personai, kas nodrošina resursa izvietošanu informācijas un telekomunikāciju tīklā, ir pienākums informēt tā apkalpotā informācijas resursa īpašnieku un paziņot viņam par nepieciešamību nekavējoties izņemt nelikumīgu informāciju.

Ja informācijas resursa īpašnieks ir izdzēsis nelikumīgu informāciju, viņam par to jānosūta paziņojums Federālajam sakaru, informācijas tehnoloģiju un masu komunikāciju uzraudzības dienestam, lai tas veiktu auditu un atjaunotu piekļuvi, ja informācijas dzēšanas fakts apstiprinās," teikts vēstulē, kurā gan nav norādīts, kuri no portālā publicētajiem materiāliem raksturojami kā "nelikumīgi", bet ir pamats uzskatīt, ka ziņojums pienācis saistībā ar RUS TVNET atspoguļoto Krievijas karu Ukrainā.

TVNET GRUPA uz šo ziņojumu ir sagatavojusi atbildi: "С гордостью шлем вас ко всем чертям!"

RUS TVNET redakcijas darbinieki turpinās sniegt ziņas par pasaulē notiekošo no neatkarīgiem avotiem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu