Sandra Buloka atklāj, kā filmējusi ainu ar pavisam kailu Čeningu Teitumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kolāža/ MJT/AdMedia/SIPA/MJT/AdMedia/SIPA / Claudette Barius/AP

Sarunā ar Stīvenu Kolbertu raidījumā "The Late Show With Stephen Colbert", Sandra Buloka (57) apsprieda īpaši pikantu ainu no viņas jaunākās filmas "Pazudusī pilsēta". Filmā Čeninga Teituma (41) attēlotais varonis ir spiests izģērbties pēc negaidītas sastapšanās ar dēlēm.

"Pazudusī pilsēta" ir stāsts par romānu rakstnieci, kura nokļūst džungļos un tur piedzīvo dažādus misēkļus. Filmā piedalās virkne pazīstamu aktieru, to skaitā arī Čenings Teitums

Stīvens Kolberts vēlējās noskaidrot, kā aktrisei veicās, filmējot ainu ar gluži  kailu Čeningu Teitumu. "Vai tika izmantoti specefekti?" vaicāja Kolberts, atsaucoties uz brīdi, kad Buloka pārbaudīja, vai Tatuma ķermenim nav piesūkušās dēles. "Nē, es biju tur, aci pret aci ar visu "ainavu". Man šādi bija jāpavada ilgs laiks, lai pārliecinātos, ka tur nav dēļu," smejoties atbildēja Buloka. 

Kad Kolberts jautāja Bulokai, vai viņas attēlotā varone ievēroja Teituma "ainavas" lielumu, aktrise atbildēja: "Godīgi sakot, kad ir jābūt tik tuvu un jāatceras divu lappušu garš dialogs, ja skatītos tieši uz to, nevarētu neko paveikt."

Sandra Buloka norādīja: lai gan šī aina bijusi delikāta, viņa spējusi saglabāt profesionalitāti: "Es skatījos uz viņa kreiso augšstilbu… Manam skatienam bija jābūt vērstam uz leju, bet es vienkārši koncentrējos uz augšstilbu."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu