LFF ar Kazakeviču noslēgusi jaunu līgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 17. martā atbalstīja līguma pagarināšanu ar Latvijas nacionālās vīriešu izlases galveno treneri Daini Kazakeviču līdz 2024. gada beigām, vēsta LFF.

Valstsvienību Kazakevičs vada kopš 2020. gada janvāra, kad ar viņu tika noslēgts līgums uz trim gadiem. Viņa vadībā komanda līdz šim izcīnījusi piecas uzvaras, astoņas reizes cīnījusies neizšķirti un piedzīvojusi astoņus zaudējumus.

Gaidāmajā UEFA Nāciju līgas ciklā Latvijas izlasei izvirzīts uzdevums savā grupā izcīnīt pirmo vietu.

"Izlases progresam un galvenā trenera veikumam lielākais apliecinājums ir augošais līdzjutēju atbalsts. Tam pierādījumus gūstam katrā valstsvienības nometnē gan tiešā veidā, gan tajā, kā aug interese par izlases spēlēm. LFF valdes lēmums pagarināt līgumu ar Daini Kazakeviču ir apliecinājums viņa līdz šim paveiktajam darbam un mūsu uzticībai, tāpēc lai tas kalpo kā papildu atbalsts ceļā uz izlases šīgada mērķiem un tuvāko gadu plāniem. Esmu priecīgs, ka izlases vadīšana un attīstība ir uzticēta vietējo speciālistu komandai. Tā ir bijusi pareizā izvēle," pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko.

LFF valdes vērtējumā Kazakeviča vadībā ir redzams izlases progress kopējā darba organizācijā un plānošanā, kā arī jūtams pozitīvs sniegums un rezultāti. Šis lēmums dod skaidru signālu arī par izlases ilgtermiņa stabilitātes mērķiem, tās modeli un virzību.

Pašlaik 40 gadus vecais speciālists iepriekš no 2013. gada vadīja Latvijas U-21 izlasi. Līdztekus tam no 2012. gada viņš pildīja arī LFF sporta direktora pienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu