Vajāšana, agresija un draudi izrēķināties. Trevors Noā raizējas par Kimu Kardašjanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Postimees

Televīzijas raidījuma "The Daily Show" vadītājs Trevors Noā dalījās pārdomās par realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta šķiršanos. Trevors uzskata, ka sabiedrība ir pārāk iejūtīga pret Kanji un viņa apsēstība ar bijušo draudzeni ir bīstama. 

Trevors Noā vēlas publiski runāt par situāciju, kurā nokļuvusi Kima: "Cilvēkiem vajadzētu pievērst uzmanību notiekošajam. Cenšoties atgūt Kimu, Kanje kļūst arvien agresīvāks." 

Viņš uzskata, ka sākotnēji repera centieni atgūt mīļoto šķituši romantiski, tomēr pēdējie notikumi liecina par neveselīgu apsēstību: "Sākumā viņš aprobežojās tikai ar preses iesaisti. Tomēr viss ir strauji mainījies un pasaulei jāpievērš uzmanība notiekošajam. Tas ir būtiski daudzu iemeslu dēļ."

Kanje nesen publicēja videoklipu, kurā reperim līdzīgs tēls nogriež galvu lellei, kura atveido Kimas jauno simpātiju - Pītu Deividsonu.

Lai gan Kanje vienmēr bijis atklāts par garīgās veselības problēmām, šis video satraucis Trevoru Noā. Neviens nezinot, vai šādi draudi jāuztver nopietni. "Šis stāsts vairs nav tikai par slavenībām presē," piebilst Trevors. 

"Es redzu sievieti, kura vienkārši vēlas dzīvot savu dzīvi, neuztraucoties, ka viņai uzmāksies bijušais draugs vai vīrs."

"Jums, iespējams, nav žēl Kimas, jo viņa ir bagāta, slavena, un jums var nepatikt viņas ģērbšanās stils vai tas, ko viņa saka. Nav nozīmes tam, kādēļ jums viņa nepatīk. Tomēr tas, ko viņa piedzīvo ir šausminoši. Šī problēma ir aktuāla daudzām sievietēm, kuras izvēlas šķirties." 

Pagaidām Kanje Vests nav saukts pie atbildības par aizskarošajām darbībām, liekot spekulēt, ka likumi uz zvaigzni neattiecas. Arī vietne "Instagram" saudzē reperi, un pēc vardarbīga video publicēšanas viņa profils uz diennakti tika bloķēts.

Noā dalījās pārdomās par bērnību Dienvidāfrikā un to, ka arī viņa māte cieta no vardarbības. Viņš redzēja, cik bieži sabiedrība notikušajā vainoja pašas sievietes. "Man joprojām šķiet interesanti, ka cilvēki ieteica manai mammai nomierināties un uzskatīja, ka viņa pārāk asi reaģē uz notiekošo," stāsta Noā.

"Tā ir pasaule, kurā sievietēm vispirms jautā, kādēļ tā noticis, nevis noskaidro, kas noticis." 

Viņš neuzskata, ka reperis ir slikts cilvēks, bet viņš vēlas, lai sabiedrība šo tematu uztver nopietni: "Mums jāizlemj, vai esam gatavi piedzīvot traģēdiju, zinot, ka nojautām tās tuvošanos. Vai tomēr vēlamies apstāties, apzināt briesmas un uztver situāciju nopietni. Es labprātāk izskatos muļķīgi rīkojoties, nevis nožēloju, ka stāvēju malā." 

Trevors piebilst: "Mēs redzam, kā viena no ietekmīgākajām sievietēm pasaulē nespēj panākt, lai bijušais vīrs pārtrauc viņu vajāt. Ja pat Kima Kardašjana nevar no tā izvairīties, kādas iespējas ir citām sievietēm?"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu