Zināmi Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Čempionu līgas ceturtdaļfinālā tiksies pagājušās sezonas čempione Londonas "Chelsea" ar Madrides "Real", piektdien lēma izloze.

Londonas "Chelsea" tiksies ar Madrides "Real", uzvarētājai pusfinālā tiekoties ar pāra Mančestras "City" un Madrides "Atletico" spēcīgāko vienību.

Otrā zarā ielozēti pāri "Villarreal" - Minhenes "Bayern" un Lisabonas "Benfica" - "Liverpool".

Ceturtdaļfināli plānoti 5. un 6. aprīlī ar atbildes spēlēm 12. un 13. aprīlī, bet pusfināli notiks 26./27. aprīlī un 3./4. maijā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā. Divas pirmās iekļuva nākamajā kārtā, trešā pārcēlās uz Eiropas līgas sacensībām, bet ceturtajai Eiropas kausu sezona bija beigusies.

Šīs sezonas fināls norisināsies 28. maijā Parīzē, Francijā, lai gan sākotnēji tas bija ieplānots Sanktpēterburgā, Krievijā. Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā UEFA atņēma Sanktpēterburgai tiesības uzņemt finālu.

2020./2021. gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu