Deivida Bekhema "Instagram" kontu pārņēmusi ukraiņu ārste

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP

Futbolista Deivida Bekhema "Instagram" kontu pārņēmusi ukraiņu ārste Irina Kondratova, lai viņa varētu sniegt ieskatu, kas notiek perinatālās aprūpes centrā Harkivā.

Vietnē "Instagram" Deivids Bekhems publicējis video, kurā skaidro, ka savu "Instagram" kontu uz laiku atdod Irinai Kondratovai - bērnu ārstei.

Futbolistam vietnē "Instagram" seko vairāk nekā 71 miljons cilvēku un ar šo iniciatīvu viņš vēlas saniegt pēc iespējas lielāku auditoriju.

Visas svētdienas garumā futbolista "Instagram" īsajos stāstiņos bija vērojamas fotogrāfijas un video, kurus iemūžinājusi Irina.

Irina parādīja šauro pagrabu, kur Krievijas iebrukuma pirmajā dienā tika evakuētas visas grūtnieces un jaunās māmiņas. Viņa publiskoja jaundzimušo fotogrāfijas no intensīvās terapijas nodaļā, kur mazuļi bija pieslēgti "Unicef" dāvinātajiem skābekļa ģeneratoriem. Vēl kādā video Irina iemūžināja jaunu māmiņu Janu, kura tur rokās savu dēlu Mihailo, kurš piedzima ar elpošanas problēmām un kura ģimenes māja tika iznīcināta.

"Mēs, iespējams, riskējam ar savām dzīvībām, bet mēs par to nedomājam. Mēs mīlam savu darbu. Ārsti un māsas šeit uztraucas, raud, bet neviens no mums netaisās padoties," sacīja Irina, kura nu strādā 24/7.

Bekhems, kurš nodarbojas ar labdarību jau daudzus gadus, iedrošināja savus sekotājus ziedot un palīdzēt nodrošināt Ukrainas ģimenes ar tīru ūdeni, ēdienu un lietošanai gatavu komplektu piegādi dzemdību namiem.

Sportists ar sievu līdz šim ziedojis vienu miljonu dolāru ukraiņu bērniem.

Foto: Instagram/Davidbackham
Foto: Instagram/davidbeckham
Foto: Instagram/davidbeckham
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu