Zelenskis sazvanās ar Milu Kunisu un Eštonu Kačeru, lai pateiktos par brango ziedojumu Ukrainai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: STR/AFP / Jesse Grant/AFP

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis svētdien, 20. martā, sazinājās ar Ukrainā dzimušo aktrisi Milu Kunisu un viņas vīru Eštonu Kačeru, lai pateiktos viņiem par vairāk nekā 35 miljonu ASV dolāru (31,6 miljonu eiro) ziedojumu kara upuriem.

Slavenais aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa, kura dzimusi Čerņigovā, 3. martā izveidoja labdarības kampaņu platformā "GoFundMe". Kampaņas mērķis bija līdzfinansēt pirmās nepieciešamības preču piegādi un īstermiņa mājvietu bēgļiem. 

Prezidents platformā "Twitter" izteica atzinīgus vārdus pārim, rakstot, ka viņi ir vieni no pirmajiem, kuri reaģēja uz notiekošo. "Esmu pateicīgs par atbalstu. Mani pārsteidza viņu apņēmība. Viņi iedvesmo pasauli," atzinīgus vārdus veltīja Zelenskis. 

Aktieris Eštons Kačers svētdien dalījās ar prezidenta ziņu un atbildēja ar fotogrāfiju - atvērtu klēpjdatoru, kurā pāris un prezidents Zelenskis sarunājās videozvanā.

Pirmdien, platformā "Twitter" Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis vēlreiz izteica atzinīgus vārdus Eštonam Kačeram un Milai Kunisai: "Viņi ir zvaigžņu pāris, kurš patiesi tic mūsu uzvarai un mūsu nākotnei. Viņi palīdz iekšzemes bēgļiem un ir savākuši jau gandrīz 35 miljonus dolāru. Es pateicos viņiem mūsu tautas vārdā. Mūsu Amerikas draugu pāris ir panācis labu rezultātu."

"Mēs strādājam, lai visa pasaule kļūtu par mūsu draugiem," piebilda prezidents. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu