VIDEO Britu cīkstone Makkana izcīna uzvaru ar vienu no brutālākajiem nokautiem UFC sieviešu cīņu vēsturē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Naktī uz svētdienu, 20. martu, Lielbritānijā norisinājās UFC cīņu šovs, kura ietvaros vairākas cīņas ar spilgtām epizodēm noslēdzās priekšlaicīgi.

Vakara galvenajā cīņā vietējais favorīts Toms Aspinals smagā svara divīzijas cīņā jau pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu pārspēja krievu milzi Aleksandru Volkovu. Savukārt vakara pirmspēdējā duelī Arnolds Alens ar pirmā raunda tehnisko nokautu uzveica fanu mīluli Danielu Hukeru.

Tāpat pirmajā raundā ar sāpju paņēmienu uzvaru izcīnīja arī uzlecošā zvaigzne Pedijs Pimblets. Savukārt galveno cīņu ievadā ar lielisku nokautu izcēlās Ilja Topuria.

Tomēr kungu iespētais šajā vakarā palika britu cīkstones Molijas Makkanas ēnā, kura trešā raunda ar nokautu pārspēja Luanu Karolīnu. Izšķirošais sitiens bija Makkanas precīzi trāpītais raidījums ar elkoni, kas Karolīnu uz oktagona grīdas atstāja pilnīgi nekustīgu.

Makana par šo nokautu, protams, izpelnījās arī bonusu 50 tūkstošu ASV dolāru apmērā. Šī bija britu cīkstones 12 uzvara viņas profesionālās MMA karjeras 16 cīņās.

Ja runa ir par UFC sieviešu cīņu spilgtākajiem nokautiem, šī epizode pavisam noteikti ir liekama blakus Holijas Holmas uzvarai pār Rondu Roziju, Amandas Nunjesas nokautam pret Kristianu Justino Venansio (Krisu Kiborgu) vai arī Rozas Namajūnas iespētajam pret Veilī Žangu.

Londonas cīņu šovs, kuru skatītāji varēja vērot arī bez tiešsaistes abonementa iegādes, pavisam noteikti vērtējams kā viens no spilgtākajiem pēdējo gadu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu