Krievijas repera Timati veikals "Black Star Wear" turpinās pārdot apģērbu tiešsaistē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ilustratīvs foto

Tirdzniecības centrs "Alfa", kas šopavasar tiks pārdēvēts par "Akropole Alfa", slēdzis Krievijas prezidenta Vladimira Putina atbalstītāja - Krievijas repera Timati zīmola "Black Star Wear" veikalu. Nu veikala pārstāvji pavēstījuši, ka turpinās pārdot produkciju tiešsaistes veikalā. 

Vietnē "Facebook" "Black Star Wear" pārstāvji pavēstījuši, ka veikals ir slēgts jau kopš 2022. gada marta, taču produkciju būs iespējams iegādāties tiešsaistes veikalā.

"Turpmāk mūsu zīmola preces varēsiet iegādāties tiešsaistē ar piegādi uz Latviju no veikala "Black Star Wear" Tallinā," vēstīts "Facebook" ievietotajā paziņojumā. 

"Tirdzniecības centrs "Alfa" ir pret militāru agresiju un paužam viennozīmīgu atbalstu Ukrainas tautai. Informējam, ka "Black Star Wear" veikals tirdzniecības centrā "Alfa" no šodienas, 2. marta, ir slēgts," teikts uzņēmuma "Facebook" kontā. To portālam TVNET marta sākumā apstiprināja arī uzņēmuma mārketinga un komunikācijas vadītājs Dominiks Mertins.

Kā novēroja portāls TVNET, tirdzniecības centra "Facebook" lapā vairāki sociālo tīklu lietotāji sākuši rakstīt negatīvas atsauksmes, aicinot tirdzniecības centrā "Alfa" pārtraukt veikala "Black Star Wear" darbību.

"Pārdod preci ar okupantu simboliku", "Kauns par veikala nostāju", "Kādā sakarā jūs tirgojat drēbes ar Krievijas karogiem", "Atbalsta Putina veikalus", "Slēdziet okupantu armijas atbalstītāju veikalu "Black Star"," – šie ir tikai daži no komentāriem, kas ir sarakstīti uzņēmuma "Facebook" lapā. Tāpat savu viedokli par tirdzniecības centrā esošo veikalu sākuši izteikt tvitera lietotāji, kuri nosodījuši šāda veikala darbību Latvijā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu