Dzintara Jaundžeikara sieva par vīra pāragro nāvi: Nevaru saprast, ka viņa vairs nav

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzintars Jaundžeikars
Dzintars Jaundžeikars Foto: Edijs Pālens/LETA

17. martā pēc saslimšanas ar Covid-19 mūžībā devās bijušais iekšlietu ministrs, Saeimas deputāts, lauksaimnieks un motosporta atbalstītājs Dzintars Jaundžeikars. Viņa sieva Silvija intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj, ka nu viņas stiprais plecs ir dēli. 

"Abi reizē saslimām. Ar omikronu. It kā jau viss bija labi, jau bijām veseli… Un tad Dzintaram pēkšņi kļuva sliktāk. Bija jāved uz slimnīcu. Kad aizveda, sākumā it kā vēl nekas, bet tad jau jutām, ka kļūst arvien sliktāk. Un trešdien viņš aizmiga," nespējot valdīt asaras, "Privātajai Dzīvei" stāsta Jaundžeikara sieva Silvija.

Viņa atklāj, ka ar Covid-19 paveidu omikronu abi sasirguši februāra vidū, ap Valentīndienu. Tieši Valentīndienā bijusi Dzintara dzimšanas diena. 

"Man arī joprojām veselība streiko. Nevaru pārdzīvot… Nu nevaru saprast, ka Dzintara vairs nav. Viņš vienmēr bija tas stiprais plecs. Tas stiprākais no mums visiem ģimenē. Pieraduši esam, ka viņš ir tas spēcīgais, un tagad dēliem par tādiem jākļūst.

Jau patlaban brauc pie manis uz mājām Vidrižos, atbalsta, palīdz. Labi vēl, ka man ir dēli, mazdēliņi… Viņi šobrīd ir mans balsts," saka Silvija.

Viņa atzīst – grūti iedomāties, kāda būs turpmākā dzīve un saimniekošana bez vīra: "Tagad pavasaris nāk, saimniecība sāks ziedēt. Nu jau bez Dzintara, kuram tā mana saimniekošana ar peonijām tīri labi gāja pie sirds. Viņš no mākoņa maliņas varēs noskatīties."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu