VIDEO ⟩ Autovadītājs Rīgā ietriecas sabiedriskajā transportā. Cietuši pieci cilvēki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šodien, 23. martā, Rīgā, Pārdaugavā, autovadītājs ietriecās sabiedriskajā transportā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Rīgas satiksmes" autobusa vadītājs par pieredzēto situāciju stāsta: "Te es braucu pa savu joslu [rāda]. "Volkswagen" no tās puses. Mums arī kamerās piefiksēts, ka viņš izbrauca pretējā joslā, man frontāli.

Es centos ar stūri manevrēt, lai samazinātu ātrumu, lai būtu pēc iespējas mazāk cietušo. Tik un tā cieta bērns un divi pieaugušie. Pirmais, ko izdarīju, izsaucu ātro palīdzību, pēc tam jau ziņoju policijai.

Viņš brauca ar lielāku ātrumu par 20 kilometriem stundā, viņš apdzina abas joslas, mašīnas, kas brauca pa divām joslām, viņš dzina pa pretējo."

Autobusa vadītājs stāsta, ka redzējis satiksmes negadījumā vismaz trīs cietušos, tostarp bērnu. 

Mediķi oficiāli apstiprina, ka cietuši pieci cilvēki, visi ir satiksmes autobusa pasažieri. Gūtās traumas speciālisti vērtē kā vieglas, trim cilvēkiem palīdzība sniegta notikuma vietā, bet divus tomēr nācās vest uz slimnīcu.

"Volkswagen" vadītājs par notikušo stāsta: "Bija mašīna blakus manai mašīnai, es gribēju to vai nu apsteigt, vai nu braukt tai aizmugurē. Nolēmu apsteigt, pamēģināju, bet man nesanāca. Es pretēja joslā nebiju izbraucis, nesaprotu, kā tas sanāca, ja godīgi.

Iznāk, ka ietriecos autobusā un mašīnu sameta šķērsām, un autobuss aizvilka uz priekšu. Paskatieties, kur mēs saskrējāmies, jūs varat pat nofilmēt!

Redzat tās pēdas? Es biju savā joslā. Mēs te saskrējāmies, jo autobuss bija "izlīdis", man nebija kur likties, jo mašīna bija labajā pusē."

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu