VIDEO ⟩ Kurzemē tirgo labiekārtotu bunkuru, par kura atrašanās vietu nezina pat pašvaldība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no sižeta.

Internetā publicēts sludinājums, kurā tiek tirgots bunkurs ar kopējo platību – 160 kvadrātmetru. Cena – aptuveni 35 000 eiro. Raidījuma "Bez Tabu" noskatītais īpašums atrodas Dienvidkurzemes novada centrā - Grobiņā.

Tirgotājs atbild apstiprinoši, taču, uzzinot, ka par konkrēto objektu interesējas "Bez Tabu", būves saimnieks norauj stopkrānu, lai, viņaprāt, neradītu lieku ažiotāžu un nekūdītu tautu.

Sociālajā tīklā "Facebook" jau peļ bunkura saimnieka centienus pārdot seno nekustamo īpašumu.

Uzrunātie Grobiņas iedzīvotāji gan neko nezinot par pilsētā esošo bunkuru, vien klāstot varbūtības teorijas, kur bunkurs varētu atrasties.

Dienvidkurzemes novada centrā Grobiņā esošā dome par šāda īpašuma tirgošanu arī dzirdot pirmo reizi. Pašvaldībai neesot piedāvāts iegādāties bunkuru, ko pēcāk, iespējams, varētu izmantot civilās aizsardzības vajadzībām.

Vietējās domes deputāts Andris Jefimovs gan akcentē, ka pašvaldībā, sadarbojoties ar Liepājas valsts pilsētu, pašreiz tiekot izstrādāts civilās aizsardzības plāns, kas paredzot arī informācijas apkopošanu par novada teritorijā esošajiem bunkuriem un bumbu patvertnēm.

Arī pašvaldības pārstāvim, sazinoties ar bunkura saimnieku, neizdodas vienoties par būves apskatīšanu klātienē.

Savukārt tirgotājs īpaši uzsvēra, ka bunkura tirgošana sākta krietnu laiku pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā.

Plašāk skaties "Bez Tabu" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu